TheZiomej |
Podanie napisane bardzo fajnie to na +
Grasz dużo i znasz grę to też na + Ogarniasz również czat kolejny + No i teraz zaczynają się schody: Mimo iż darzę Cię sympatią uważam, że nie dojrzałeś jeszcze do roli admina ( za poważne stanowisko dla mniej poważnego zachowania, niektóre zachowania po prostu są nie na miejscu przy tym stanowisku) czyli tutaj - Potrafisz dość często spamić na czacie i będąc Kidmodem masz upominać kogoś kto spami a sam będziesz spamił, wybacz ale jakoś tego nie widzę to też na - Kolejna sprawa na - to ban który dostałeś, wiem za co dostałeś go i nie podoba mi się to mimo że aż tak szkodliwy czyn nie był. Ostatnia sprawa to to iż zdarza Ci się popadać w konflikty z innymi graczami czego byliśmy świadkami nie raz, mimo iż sytuacja po jakimś czasie się wyjaśnia to Kidmod a później Mod nie może sobie na takie akcje pozwolić bo to źle świadczy o administracji i serwerze ( a przecież zależy nam na dobrej opinii aby kolejne edycje cieszyły się popularnością) Aktualnie jestem na neutralnym ale z przechyłem na nie. |
Wiadomości w tym wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
7 gości |