Survival [PROPOZYCJA] Jerzowe zawracanie dolnej części pleców |
Propozycja
Survival Witaj wodzu! Robię moje miasteczko i tak kilka pomysłów mam. Nie wiem czy są wykonalne fizycznie i czy administracja rada im będzie, ale po to ten dział by pomysłami miotać i się dowiadywać o nich. Pierwszy to czy jest wykonalne zrobienie na mapie "działek"? Tak jak widać graczy tak by dało się wyświetlić obszar działki na mapie. I by unikać raidów włączany w stylu widzenia graczy na mapie. Pomogłoby to w zajmowaniu działki pod duże projekty budowlane. I mogło po prostu być fajnym ficzerem. Drugi pomysł: czy da się wprowadzić na mapie możliwość "mierzenia". By zaznaczyć na zoomie bloczek i drugi bloczek i policzyć ile pomiędzy jest bloczków. Też ułatwiłoby robienie dużych konstrukcji bez komend kopiowania. Wykonalne/sensowne są może? |
Wiadomości w tym wątku |
Survival [PROPOZYCJA] Jerzowe zawracanie dolnej części pleców - przez Qaczek - 05-08-2018, 15:47 PM
RE: Survival [PROPOZYCJA] Jerzowe zawracanie dolnej części pleców - przez banik - 05-08-2018, 17:24 PM
RE: Survival [PROPOZYCJA] Jerzowe zawracanie dolnej części pleców - przez Zinrrey - 06-08-2018, 13:30 PM
RE: Survival [PROPOZYCJA] Jerzowe zawracanie dolnej części pleców - przez MiroTcz - 06-08-2018, 15:09 PM
RE: Survival [PROPOZYCJA] Jerzowe zawracanie dolnej części pleców - przez Qaczek - 08-08-2018, 21:15 PM
RE: Survival [PROPOZYCJA] Jerzowe zawracanie dolnej części pleców - przez Ladykotka - 09-08-2018, 23:12 PM
RE: Survival [PROPOZYCJA] Jerzowe zawracanie dolnej części pleców - przez MiroTcz - 12-08-2018, 10:22 AM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |