TheZiomej |
Nick w grze:
TheZiomej Wiek: 12 lat za 2 miesiące 13 Staż na serwerze (od kiedy grasz): Koniec Września/Początek Października 2016 roku. Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: Od 2 do 4 godzin. Otrzymane na serwerze kary: 24 godzinny ban. Długość gry w Minecraft: 3/4 lata Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Tak, Admina. Obecni Administratorzy (wymień): MiroTcz,Inquisitor4k,_Maci13_,N_Thinker. Obecni Moderatorzy (wymień): Stawcia. Obecni Czat Moderatorzy (wymień): NewEnforcer,LadyKotka Komendy KidModa/CzatModa: KidMod: -kick /kick *nick* *powód* -/tempmute /tempmute *nick* *czas* *powód* CzatMod: -kick /kick *nick* *powód* -/tempmute i mute /tempmute *nick* *czas* *powód* /mute *nick* *powód* -jail /jail *nick* cela1 *powód* -cc i cl /cl - wyłączanie czatu /cc - włączanie czatu Obowiązki KidModa/CzatModa: -Dbanie o czystość na czacie. -Pomaganie w rozwiązywaniu problemów, np. dotyczących Craftingu itemów. -Informowanie Administracji o problemach. -Dostepność do użytkowników i Administracji Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera: Tak, gdy gramy na /warp minigry w bowbash możemy niszczyć ściany lukiem. Gdzie znajduje się regulamin: Regulamin znajduje się na forum serwera oraz w zegarze pod nazwą Menu Serwera > Pomoc > Regulamin Serwera. Dlaczego właśnie Ty: Myślę, że mój wiek jest dość dobry do zostania KidModem. Umiem się śmiać, (w sensie jeśli ktoś powie jakiś żart o mnie nie obrażę się, tylko będę się też z tego śmiał) jestem cierpliwy, pomocny i posłuszny. Opisz siebie (minimum 6 zdań): Jestem dość szaloną osobą, i niektóre cechy mogą dostrzec tylko Ci, którzy spędzają ze mną bardzo dużo czasu. Mam 2 siostry i brata, którzy dużo nauczyli mnie w życiu, np. że nie wszystkie końce są HappyEnd`ami. Interesuję się grafiką komputerową i rysowaniem, w wolnych chwilach też maluję swoje rysunki. Dobrze się uczę i nie mam problemów u Dyrektorki. Pierwszy raz zacząłem grać w różne gry w wieku 8 lat (na początku na przeglądarce), a później w gry komputerowe. Bardzo lubię grać, śmiać i gadać z moimi serwerowymi przyjaciółmi. ~TheZiomej |
Wiadomości w tym wątku |
TheZiomej - przez xRivist - 29-12-2016, 19:39 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
11 gości |