-
[Admin II] _Tamai_
Administratorka
Liczba postów: 1,333
Liczba wątków: 32
Reputacja:
143
Może i screenów nie masz, ale większość graczy jest świadkiem zachowania Natalii. Dzisiaj nawet zaatakowała jednego z nowych graczy, który pisał do mnie. Natalia dzisiaj również przyświeciła swoim nagannym zachowaniem. Przychodziła do naszej bazy i zaczęła bić wszystkich, chować się w zwierzętach, żeby je zabić. Albo dzisiaj wprowadziła gracza w błąd raczej specjalnie (wcześniej jej to powiedziałam, że nie ma dokładnej daty rozpoczęcia, ale zignorowała to, mówiąc że "ona wszystko wie :} ), twierdząc, iż rozpoczęcie 3 edycji będzie 28 lipca. Często pisze Caps Lockiem, irytuje innych, wyzywa, obraża, utrudnia grę innym, lub jak wspomniałam przychodzi do innych, bijąc ich z łapki (a słabszych z miecza), dodatkowo próbując uszkodzić inne osoby/zwierzęta/budowle. Najczęściej chyba jednak prowokuje. Irytuje mnie też to, gdy nagle przychodzi, ktoś zginie, ona albo stawia działkę i kradnie itemy albo wylogowywuje się z itami tej osoby. Często wdaje się w konflikty... Dodatkowo, nie słucha i nie wykonuje poleceń administracji lub ją kłamie, czy oszukuje. Mówi nieprawdę, kwestionuje postanowienia administracji. Więcej chyba nie trzeba wymieniać. Jestem za pernamentnym banem dla niej.