Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

UNBAN

Cytat:nerwach wyzwałam dwie osoby po czym oczywiście przeprosiłam i dostałam bana 
Na twojej działce znajdowały się tabliczki. To co było na nich powypisywane było nieodpowiednie oraz obraźliwe. Akurat w trakcie sprawdzania owych tabliczek zaczęłaś wyzywać jakiegoś gracza na chacie, więc za to wszystko dostałaś tempbana (chociaż przyznaję, że pomyliłem się z komendą i zamiast napisać /tempban napisałem /ban, jednak szybko zostało to poprawione). 

Cytat:po czym chciałam zobaczyć dlaczego tego bana dostałam bo nie byłam pewna i założyłam konto "tekila" po czym na nie dostałam IP bana.  ale wsumie mogłam po prostu odrazu napisac na stronie a nie zakładac nowe konto
Przy banowaniu z tego co wiem wyświetla się powód. Nawet jeśli nie, to tak jak mówisz mogłaś od razu wejść na forum i od bana się odwołać, lub nawet zapytać poprzez prywatną wiadomość. 
Rozumiem jednak twoją sytuację i uważam, że najlepszym rozwiązaniem w tym wypadku byłoby zdjęcie bana na IP, lecz pozostawienie początkowego tempbana.

Wiadomości w tym wątku
UNBAN - przez shcox - 05-05-2018, 19:37 PM
RE: UNBAN - przez Pawelek1212 - 05-05-2018, 20:03 PM
RE: UNBAN - przez Show_666 - 05-05-2018, 20:06 PM
RE: UNBAN - przez xNekoShiro - 05-05-2018, 20:15 PM
RE: UNBAN - przez Ladykotka - 07-05-2018, 17:34 PM

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
4 gości