Odwołanie od bana |
(19-04-2018, 16:15 PM)OlympicDeath napisał(a): Ale jak widać chyba jest jakaś granica że można niszczyć teren który jest oddalony od działki gracza o 100 kratek, mylę się? Bo z tego co mi się wydaję żaden blok na działce gracza nie został ruszony tylko została zniszczona okolica działki Poniższy screen przedstawia odległość między zniszczeniami, a działką gracza. Jak widać, nie jest to domniemane 100 kratek, a co najwyżej 20. Tutaj za to widzimy postawione tabliczki Twojego autorstwa (ba! nawet się podpisałeś), które wyraźnie mają za zadanie drwić z poszkodowanego gracza. Ten screen za to udowadnia to, iż Ty stworzyłeś dane bloki, które negatywnie wpływaja na wygląd działki. Wykorzystywanie małego błędu innego gracza (w tym przypadku niedokładnie postawienie claimów) nie zmienia faktu, że było to celowe griefowanie cudzego terenu. Działanie z premedytacją, aby zaszkodzić innej osobie według mojej opinii w pełni zasługuje na karę, a bana wymierzonego w Twoją stronę uważam za odpowiedniego, gdyż nie jest to Twoje pierwsze przewinienie na MineWorld, co też było brane pod uwagę przy dostosowaniu rodzaju i długości kary. Dodam też, że nie jest to ban na zawsze, z czego powinieneś się cieszyć. Niech ostatecznie w tej kwestii wypowie się nasz Wódz, aczkolwiek ja uważam, że poczyniłam słusznie. |
Wiadomości w tym wątku |
Odwołanie od bana - przez OlympicDeath - 19-04-2018, 16:15 PM
RE: Odwołanie od bana - przez Slou - 19-04-2018, 18:15 PM
RE: Odwołanie od bana - przez OlympicDeath - 20-04-2018, 11:00 AM
RE: Odwołanie od bana - przez Slou - 20-04-2018, 12:19 PM
RE: Odwołanie od bana - przez Lelouch - 20-04-2018, 12:26 PM
RE: Odwołanie od bana - przez Damonte - 20-04-2018, 16:25 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |