Przepraszam z całego serca administrację za to zo zrobiłem. |
Wyjątkowo wyrażam zgodę na unban. Przedmioty zostaną bezpowrotnie usunięte - nie mogą być w obiegu. Gra na X-Ray to również szkoda dla całego serwera, a nie tylko zysk oszusta, bo w obieg dostają się "fałszywe" diamenty czy też szmaragdy i zaniżają prawdziwą wartość tych surowców. Często kasuję "fizycznie" całe działki X-Rayowców by zminimalizować te szkody (niezależnie od tego czy na działce znajduje się stack diaxów z X-Raya czy też kilka sztuk) i zachęcam do tego ogólnie też innych doświadczonych członków administracji, ale tylko w przypadku bezsprzecznego X-Raya.
|
Wiadomości w tym wątku |
Przepraszam z całego serca administrację za to zo zrobiłem. - przez Operator - 12-04-2018, 14:08 PM
RE: Przepraszam z całego serca administrację za to zo zrobiłem. - przez Lelouch - 12-04-2018, 14:23 PM
RE: Przepraszam z całego serca administrację za to zo zrobiłem. - przez _Tamai - 12-04-2018, 14:46 PM
RE: Przepraszam z całego serca administrację za to zo zrobiłem. - przez Ladykotka - 12-04-2018, 16:29 PM
RE: Przepraszam z całego serca administrację za to zo zrobiłem. - przez MiroTcz - 12-04-2018, 17:47 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |