Sannakaisa |
Dokładny nick w grze :
Sannakaisa Wiek : 12 Staż na serwerze (od kiedy grasz) : Na serwerze gram od Września 2016 roku . Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi : od około 2 godziny nawet do 4 . Otrzymane na serwerze kary : Brak Długość gry w minecraft : W lipcu 2013 roku . Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze? : Owszem pełniłam funkcję Pomocnika . Obecni Administratorzy: MiroTcz, Inquistor4K, N_Thinker, _Maci13_. Obecni Moderatorzy: Stawcia. Obecni Czat Moderatorzy : LadyKotka, NewEnforcer. Komendy KidModa/CzadModa: -komenda /kick <nick> <powód> -komenda /tempmute <nick> <czas> <powód> Obowiązki KidModa/CzadModa: Do obowiązków należy : -Pomoc graczom (np. Jak się robi kowadło?) , -Podstępność dla graczy i Administracji , -dbanie o dobre słownictwo na czacie serwera , -informowanie administracji o różnych problemach i błędach serwera . Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera ?: Nie. Gdzie znajduje się regulamin ?: Na serwerze pod komendą /regulamin lub na zegarku,a na forum : http://forum.mineworld.com.pl/showthread...=regulamin Dlaczego właśnie ty ?: Lubię pomagać innym , zdarza się ,że nawet niektórym osobom dam jakieś itemki i chciałabym być pomocna . Opisz siebie (minimum 6 zdań): Mam na imię Karolina. Liczę sobie 12 lat i chodzę do 6 klasy . Mam bardzo dużo zajęć : -Szkoła muzyczna -gra na fortepianie -pływanie -i oczywiście minecraft Mam dużo problemów zdrowotnych lecz staram się z nimi żyć . Uwielbiam oglądać seriale życiowe .Lubię pomagać i spotykać się ze znajomymi .Jednym z moich minecraftowych celów jest znalezienie Elytry i end city. Dziękuje za przeczytanie ! Sannakaisa |
Wiadomości w tym wątku |
Sannakaisa - przez Sannakaisa - 28-11-2016, 17:36 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |