[PROPOZYCJA] [Survival] - Modernizacja w zakładaniu miast graczy |
(27-01-2018, 13:55 PM)Grzesiule napisał(a): Miro jeśli chodzi o gildie, dużo graczy tworzy własne niż dojść do czyjeś. Sam stworzyłem gildie ponieważ ostatnia mnie troszeczku ograniczała (a wiadomo nie chce łamać regulaminu gildi), do gildi dodaje osoby które ogarniają trochę mc, nie tworze regulaminu gildi bo to będzie później "dodasz bo ogarniam" idę z nią na areny okazuje się że nie umie się bić ani trochę "bo ja na dawnym mc tak biłem" itp. Dużo osób nie tworzy regulaminu zasad itp bo nie mają porządnej bazy gildi (wąty gdzie są skrzynie i czego nic nie mogę otwierać), dlatego bezsensu tworzyć wątki. Kilka gildi ma zasady regulaminy, ponieważ mają bazę gildi i mają do czego pisać "1. Zakaz ujawniania namiarów bazy gildi" itp. W tym rzecz. To, że w dziale jest kilka "oficjalnie" zarejestrowanych gildii nie oznacza, że inne gildie nie funkcjonują. w mniejszym lub większym stopniu. Każdy organizuje gildię na swój sposób. Ty organizujesz swoją w sposób jaki uważasz za odpowiedni. Kto dołączy do takiej gildii? Osoby, które podchodzą to tego tematu podobnie co Ty, takie osoby, którym odpowiada taki właśnie sposób współpracy. To, że prowadzisz gildię tak a nie inaczej nie czyni jej gorszej/lepszej, ale dodanie jej na forum na pewno sprawi, że potencjalni zainteresowani będą bardziej poważnie brali pod uwagę taką gildię. Nie o to jednak chodzi w tym wątku, więc proszę unikać dalszych zmian tematu i wypowiadać się tylko na temat propozycji. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
21 gości |