Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

[PROPOZYCJA] [Survival] - Modernizacja w zakładaniu miast graczy

Cytat:A dział "Miasta Graczy" jest w tej chwil do usunięcia bo nikt się tym nie interesuje, oprócz mnie

W działach gildii też "nic się nie dzieje" i jest raptem kilka tematów. Mam przez to rozumieć, że żadne inne gildie/miasta (w jakiejkolwiek formie) nie funkcjonują? Dodanie wątku z gildią/maistem umożliwia tylko lepsze wsparcie techniczne i pomoc w konfiguracji miasta.

To co piszesz odnośnie aren to żadna realna przeciwwaga. Większość aktywnych graczy będzie "kisić się" w tych "miastach". Zaś samo PvP (już nie odnosząc się do tylko samej propozycji) to złożona sprawa i nie wystarczy wstawić arenki pod spawnem, bo praktycznie nikt tam nie przyjdzie albo zastanowi się 100 razy zanim weźmie coś cennego, czyli arena będzie przez większość czasu nieużywana. 

Powtórzę raz jeszcze: to survival i gracz ma mieć świadomość, że może zginąć jeśli nie będzie robił nic żeby tego uniknąć albo nawet nie będzie mu się chciało zgłosić "nękania".  Nie zamierzam przekształcać serwera w kierunku "EasySV" albo "Freebuild" .Nie będzie wyłączenia PvP na obszarze poza spawnem. Są pewne granice, których lepiej nie naruszać. Moja propozycja pozostaje aktualna i jest możliwa do realizacji. Utrudni "przeszkadzanie" agresorom i da również poczucie jeszcze większego "ruchu" w mieście.
[Obrazek: spawn4edy1.gif]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: [PROPOZYCJA] [Survival] - Modernizacja w zakładaniu miast graczy - przez MiroTcz - 27-01-2018, 11:39 AM

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
20 gości