Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

[PROPOZYCJA] [Survival] - Modernizacja w zakładaniu miast graczy

Jest może mniej szkodliwe rozwiązanie, a mianowicie możliwość nabycia strażników, być może nawet nieśmiertelnych (bo łatwo wykombinować zabicie ich, czego przykładem była sytuacja z początku stycznia u pewnej grupy graczy),  w wybranej ilości, którzy patrolowaliby miasto (lub stali w wybranych miejscach) i atakowaliby każdego oprócz mieszkańców.

Można by zrobić te strażniki, tylko żeby itemy z nich nie leciały. Też strażnicy-łuczników można by dodać. I jak ktoś zabije strażnika byłaby możliwość uleczenia go jakimś itemem (np z bossów) albo kasą.
Jeślij to nie przejdzie proszę żeby Quanarin napisał do mnie na msg w grze, znam sposób jak ci pomóc Uśmiech

Quanarin jest /warp arena gdzie idzie sie z wlasnymi itemami, ale mogli by ją powiększyć... Kiedyś walczyłem z typem i chciał mnie wyrzucić odrzutowcem po za arenę ale zblokowały mnie te niewidzialne bloki. Może tam jest 20x20, zbyt malutkie na pokazanie swoich umiejętności. Na ostatnim evencie "Igrzyska Śmierci" też trochę się zawiodłem na ostatniej arenie gdzie było tak malutko miejsca że nic tylko próbować zestrzelić łukiem kogoś bo za plecami już z mieczem wyskakuje. Myślałem że będzie zwykły piasek czy żwir i placyk gdzie nie ma żadnych osłon. Ale no nic każdy pewnie inaczej to wyobrażał sobie.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: [PROPOZYCJA] [Survival] - Modernizacja w zakładaniu miast graczy - przez Grzesiule - 27-01-2018, 10:58 AM

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
22 gości