[PODANIE] MilKaHinKa |
Nick w grze: MilKaHinKa
Wiek: 16 Staż na serwerze (od kiedy grasz): jakos od polowy pierwszej edycji, mialam jedna dluga przerwe Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: okolo 4h Otrzymane na serwerze kary: 2 mute oraz jeden jednodnowy ban Długość gry w Minecraft: ojej trudne pytanie bedzie powyzej 4 lat Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Tak admin, moderator Czy posiadasz konto w serwisie Discord: Tak Obecni Administratorzy (wymień): -MiroTcz -N_Thinker oraz ViceAdmin Animekowa Obecni SuperModeratorzy (wymień): -Slou -Ladykotka Obecni Moderatorzy (wymień): -Marika07 Komendy KidModa/CzatModa: KidMod: /kick /tempmute /warn CzatMod: /kick /tempmute /warn /mute /jail /cc Obowiązki KidModa/CzatModa: - Dostepnosc dla Graczy oraz Administracji - pomoc graczom oraz administracji - dbanie o porzadek na chacie, serwerze - zglaszanie problemow/bledow/bugow serwera do administracji Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera (jeśli tak to wymień): Przy uzyciu peta mozna uzyc plytki naciskowej na czyjejsc dzialce. Gdzie znajduje się regulamin: Na forum w dziale Regulamin i ogloszenia w watku Regulamin gry oraz Forum, na serwerze przy uzyciu komendy /regulamin oraz /menu Pomoc Regulamin Serwera Dlaczego właśnie Ty: Staram sie byc czesto na serwerze, jestem osoba pomocna oraz kulturalna(staram sie ) Opisz siebie (minimum 6 zdań): Nazywam sie Milena, mam 16 lat aktualnie mieszkam w Niemczech, interesuje sie muzyka, gramy. Niestety jestem osoba ktora latwo zdenerwowac ale staram sie zachowac spokoj w takich sytuacjach. Kocham zwierzeta aktualnie posiadam kota Zeusa. Nie wiem co moge jeszcze napisac. |
Wiadomości w tym wątku |
[PODANIE] MilKaHinKa - przez milkahinka - 05-12-2017, 17:11 PM
RE: [PODANIE] MilKaHinKa - przez xNekoShiro - 05-12-2017, 17:20 PM
RE: [PODANIE] MilKaHinKa - przez Slou - 05-12-2017, 17:33 PM
RE: [PODANIE] MilKaHinKa - przez PinkCoockie321 - 05-12-2017, 17:44 PM
RE: [PODANIE] MilKaHinKa - przez _Tamai - 05-12-2017, 21:56 PM
RE: [PODANIE] MilKaHinKa - przez Animekowa - 06-12-2017, 10:52 AM
RE: [PODANIE] MilKaHinKa - przez Ladykotka - 09-12-2017, 10:08 AM
RE: [PODANIE] MilKaHinKa - przez MiroTcz - 12-12-2017, 12:53 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
4 gości |