Wywiad z xNightmaree |
Witajcie Kochani, jak to we wtorek wrzucam Wam kolejny wywiad, którego udzielił gracz o nicku xNightmaree. Powiem szczerze, że wywiad wzbudził we mnie mieszane uczucia a co Wy o tym sądzicie?
1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. xNightmaree: jestem xNightmaree i mam 12 lat 2) Co robisz w wolnych chwilach? xNightmaree: Zajmuję sie domem 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. xNightmaree: Mam hobby łowienie ryb ponieważ dropia rożne itemy. 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? xNightmaree: Mam fobie, nienawidzę pająków. 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? xNightmaree: Moja gra w minecrafta zaczęła się 24 grudnia 2016 roku. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? xNightmaree: Wpisałem na YT serwery Minecraft i zobaczyłem filmik i tak się zaczęła. 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? xNightmaree: Najbardziej mi się podobają wszystkie moby a szczególnie administracja. 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? xNightmaree: Miejsca, które podobają mi się najbardziej to /warp bossy i /pwarp 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? xNightmaree: Najczęściej buduje domy, kopie, zabijam moby i łowie. 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? xNightmaree: Zmieniłbym szkieleta żeby nie był zbyt szybki. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? xNightmaree: Marika07 ponieważ ona mnie nękała i nikt nic z administracji nie zrobił. 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? xNightmaree: Najczęściej przebywam z Olafem. 13) Jak powstał twój nick? xNightmaree: Myślałem o fajnym nicku nightmaree znaczy koszmar wiec dopisalem x i powstał xNightmaree. 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? xNightmaree: Chciał bym przejść rekrutacje na kidmoda. 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? xNightmaree: Chciałbym się pochwalić domkiem na morzu. 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? xNightmaree: Na początku nie umiałem w niego grac. 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? xNightmaree: Tak, wpadanie do lawy, tracenie surowców i nękanie przez innych. 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? xNightmaree: Tak pozdrawiam Olafa 19) Może teraz parę słów od siebie? xNightmaree: Chciałbym dostać się do administracji na rangę kidmoda lecz nie jestem pewien tego, ale liczę że się uda. 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. xNightmaree: Dziękuję za zaproszenie do udzielenia wywiadu. |
Wiadomości w tym wątku |
Wywiad z xNightmaree - przez Ladykotka - 05-12-2017, 16:21 PM
RE: Wywiad z xNightmaree - przez TheZerter - 05-12-2017, 17:12 PM
RE: Wywiad z xNightmaree - przez _Tamai - 05-12-2017, 21:49 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |