Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

[PROBLEM] Dzialki

Masz świadomość, że to nie jest taka prosta sprawa do załatwienia? Szukanie pliku z obszarem na którym znajduje się twoja działka + kilka innych działek wokół ciebie, a następnie cofnięcie ich do ostatniego backupu - czyli do 30.11 godz. 04:00?

Jeśli połączyłeś kilka działek w jedną to masz jedną działkę, nie kilka. To normalne. Tak samo normalne jak to, że po wpisaniu /p dispose usuwa ci działkę na której stoisz. Miałeś jedną dużą działkę i usunęło ją zgodnie z tym jak działa plugin działkowy. Nie było tu błędu serwera. Na przyszłość: rozdzielaj działki, a następnie usuwaj tą, której już nie chcesz (najpierw /p unlink albo /dzialka rozlacz - wszystko jest w /pomoc).

Wracając do samej prośby - jak już napisałem nie jest to prosta sprawa. Jeśli miałbym się tym zająć to nie wiem kiedy zostanie ci to przywrócone - może to być jutro albo pojutrze, nie wiem. Muszę mieć najpierw pewność, że zrozumiałeś swój błąd i przyczynisz się także do tego, by inni gracze go nie popełniali i nie tworzyli w przyszłości więcej tego typu wątków. Musi być też zgoda właścicieli działek znajdujących się w najbliższym otoczeniu.
[Obrazek: spawn4edy1.gif]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
[PROBLEM] Dzialki - przez xRivist - 30-11-2017, 20:52 PM
RE: [PROBLEM] Dzialki - przez MiroTcz - 30-11-2017, 21:52 PM
RE: [PROBLEM] Dzialki - przez MiroTcz - 02-12-2017, 15:53 PM
RE: [PROBLEM] Dzialki - przez xRivist - 02-12-2017, 16:35 PM
RE: [PROBLEM] Dzialki - przez MiroTcz - 03-12-2017, 01:35 AM
RE: [PROBLEM] Dzialki - przez xRivist - 03-12-2017, 07:33 AM

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
6 gości