[Podanie] Red_Comparator |
Podanie
Nick w grze: Red_Comparator Wiek: 10 lat Staż a serwerze: Gram od końca I edycji Czas, który mogę poświęcić dla serwera: Weekend 1-12 (lub więcej), tydzień 1-4 godzin Otrzymane kary: Brak Długość gry w Minecraft: 2 lata, ale już dobrze go opanowałem Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Nie Czy posiadasz konto na serwisach: Discord oraz GG, Skype, FB: Posiadam Discorda, ale muszę kupić mikrofon. Obecni Administratorzy: MiroTcz, N_Thinker Obecni Moderatorzy: Ladykotka, Animekowa, Marika07, 999Pszemek, Makkev, Damexti, __LesnyElf_, Mendialnie Komendy KitModa: /kick <nick> <powód>, /tempmute <nick> <powód>, /warn <nick> <powód>, Obowiązki KitModa: dostępność dla graczy i innych członków administracji, - wsparcie graczy przy rozwiązywaniu problemów technicznych związanych z mc i serwerem (np. zasady działania mikstur, crafting przedmiotów, działanie pluginów (np. pety), znajomość warpów, linków do forum/fb itd.), - dbanie o porządek na czacie serwera, - informowanie administratorów o występujących problemach technicznych serwera Czy znalazłeś jakieś błędy serwera: Obecnie Nie Gdzie znajduje się regulamin: Na Forum Dlaczego właśnie ty? Nie mam na to pytanie dokładnego wytłumaczenia. Interesuje się minecraftem, lubie rysować i pisać. Jestem spokojny i życzliwy dla innych. Od dawna marzyłem o randze Moderatora, to jest doskonała okazja. Jestem dojrzały, mogę spełniać wszystkie warunki. Jestem uczciwy. Nie gram w minecraft, po to żeby zabijać, tylko wolę budować. Jestem aktywny i na forum jak na samym MineWorld. |
Wiadomości w tym wątku |
[Podanie] Red_Comparator - przez Redeq - 10-10-2017, 20:23 PM
RE: [Podanie] Red_Comparator - przez _Tamai - 10-10-2017, 20:36 PM
RE: [Podanie] Red_Comparator - przez xNekoShiro - 10-10-2017, 21:05 PM
RE: [Podanie] Red_Comparator - przez Slou - 10-10-2017, 21:51 PM
RE: [Podanie] Red_Comparator - przez Animekowa - 11-10-2017, 10:24 AM
RE: [Podanie] Red_Comparator - przez Ladykotka - 11-10-2017, 12:23 PM
RE: [Podanie] Red_Comparator - przez MiroTcz - 11-10-2017, 12:51 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |