[PROPOZYCJA] Survival: poprawa sklepu lub sklepy tabliczkowe graczy |
Tudzież ja np chciałbym wykorzystać jedno piętro mojego domku na spawnie jako mały sklepik - zero pvp - teren spawnu jest dość często odwiedzany przez ogół graczy. Domki kosztują od 100 000 mc więc to jest kolejna droga możliwości dla sklepów graczy. Niektóre domki są na tyle duże że jakby całość przerobić na sklep to byłby super market . Oczywiście nie chce zmieniać powołania tych domków bo one nie do tego zostały stworzone ..... Jednak 1/3 domu jako sklep to byłoby moim zdaniem dobre rozwiązanie (bowiem gracz mógłby mieszkać i handlować na spawnie - mógłby w ten sposób unikać wiele nieprzyjemnych sytuacji związanych z pvp (np napadami i wyłudzeniami) a jednak nie przeniosło by to akcji gry na teren spawnu bo i tak itemy i surowce <czytaj towary> gracz musiałby zdobywać poza miastem <czytaj spawnem>).
Dawało by to pewną możliwość nowego - spokojnego - wymiaru gry na naszym serwerze. Oczywiście gracze którzy chcą cokolwiek osiągnąć to nie wykorzystywaliby tego w jakimś większym stopniu bo cały zysk jaki się zdobywa to pochodzi ze świata poza spawnem. Nie wiem co o tym myślicie? |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
6 gości |