polamparta |
Nie jestem w 100% pewien, czy można powierzyć Ci stanowisko w administracji.
Z jednej strony jesteś bardzo aktywnym graczem serwera i użytkownikiem forum, udzielasz się publicznie itp. Z drugiej strony jesteś przedstawicielem grupy osób prowadzących bardzo łowiecki styl gry, niejednokrotnie dając w kość "świeżakom", co ma swoje odbicie w ich podejściu do dalszej gry. Nie zdarza się to często, ale jednak sytuacje takie mają miejsce (w jednym przypadku musiałem nawet "interweniować", gdy od 20-30 minut bez przerwy grupowo okładane były na swojej działce dwie te same osoby (bezbronne) - nikt chyba nie chciałby znaleźć się w takiej sytuacji; ktoś może powiedzieć, że to "survival", ale ja w takiej sytuacji odpowiadam: "To już nie jest survival, tylko ewidentne wykurzanie ludzi z naszego serwera - a przecież chcemy, by było nas jak najwięcej i każdy miał możliwość gry u nas." - szczególnie ta myśl dotyczy administracji.). Inna kwestia to fakt, że Twoja aktywność na czacie czasami wywiera wrażenie, jakby przechodziła w "nadaktywność" - zdarza Ci się pisać po kilka razy te same zdania, pytać admina 5 razy z rzędu o to samo itp. Nie chcę odrzucać podania, ale też go na tę chwilę nie przyjmę. Jeśli zależy Ci na stanowisku, to musisz wziąć pod uwagę te elementy, które zostały przeze mnie i wcześniejsze osoby wymienione i pokazać, że potrafisz zachować m.in. neutralność i inne cechy, którymi można określić "dobrego kidmoda/czatmoda...". Mogę zaoferować Ci 2-tygodniowy okres obserwacji, po którym można by orzec, czy możesz pełnić funkcje w administracji. Jeśli przejdziesz pozytywnie przez ten "test", dostaniesz stanowisko na okres próbny, a później być może na stałe. Najpierw jednak musisz napisać, czy przyjmujesz te warunki. |
Wiadomości w tym wątku |
polamparta - przez polamparta - 08-11-2016, 19:52 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |