Damexti |
Nick w grze: Damexti
Wiek: 13 Staż na serwerze(od kiedy grasz): 2-3 mies. Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: w tyg. do 2 godz. w wolne dni do 13 godz. Otrzymane kary na serwerze: nigdy nie dostałam żadnej kary Długość gry w Minecraft: gam 6 lat Czy pełniłaś jaką funkcje na innym serwerze: tak Obecni Administratorzy(wymień): MiroTcz , N_Thinker ,Inquisitor4K Obecni Moderatorzy(wymień): LadyKotka Obecni CzatModeratorzy(wymień): NewEnforcer ,TheZiomej , Animekowa Komendy: KidMod: -/kick <nick> <powód> -/tempmute <nick> <powód> CzatMod: -/kick <nick> <powód> -/tempmute <nick> <powód> oraz /mute <nick> <powód> -/jail <nick> cela1 <powód> -/cc (czyszczenie chatu) Obowiązki KidModa/CzatModa: -dostępność dla graczy i innych członków administracji, -dbanie o wygodę graczy, -wsparcie dla graczy, -dbanie o porządek na chacie, Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera: Tak znam aż 3 Gdzie znajduje się regulamin: pod komendą /menu lub /regulamin Dlaczego właśnie ty: Ponieważ uwielbiam pomagać ludziom. Oprócz tego ,że mi to sprawia przyjemność to dodatkowo innym osobą. Opisz siebie (minimum 6 zdań): Mam na imię Zosia. Ponoć najładniejsze imię na świecie . Uwielbiam tańczyć i śpiewać! Robię to już od 3 roku życia. W wieku 5 lat napisałam swoją pierwszą piosenkę , która składała się z dokładnie 7 słów . Lubię także jeździć do innych krajów! Oraz próbować nowych smaków czy też tradycji danego kraju. Byłam już w 26 krajach ! Oprócz tego uwielbiam auta. Nie , nie ten film tylko auta prawdziwe. Dziękuje za przeczytanie! |
Wiadomości w tym wątku |
Damexti - przez Damexti - 15-02-2017, 18:56 PM
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |