Prosze o unbana |
1. Nick w grze: FranioGames
2. Data ukarania: 10.08.2017 3. Nick osoby karającej:MiroTcz 4. Powód bana:X-ray 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Ponieważ bardo żałuje mojego złego zachowania i nie zamierzam nigdy więcej czitować . Wszystkie programy usunołem i nie mam zamiaru pobierać ich ponownie.
Dobrze że się przyznałeś.
Jestem za tym żeby dać ci jeszcze jedną szansę :shy:
Dobrze że nie jest to skarga typu "ban za nic", tylko odrazu się przyznałeś. Myślę że można dać Ci szansę.
Jestem za UnBanem.
Przeprosiłeś, przyznałeś się do cheatowania, obiecałeś już nie oszukiwać.
Uważam, że zasłużyłeś na drugą szansę - jestem za ub.
Moim zdaniem odpowiedzi do skargi użytkowników i administracji, którzy nie są w stanie wprowadzić coś nowego do sprawy/rozwiązać jej są bezsensowne. Rozumiem jeśli chodzi o wypowiedź osoby z administracji, która karała, ale tutaj ze wszystkich każdy tylko napisał, że jest za ub. To czy będzie miał ub czy nie należy tylko i wyłącznie Admina. (To tak samo jakby ktoś kogoś przepraszał, a wy byście powiedzieli "przeprosiny przyjęte".. )
(11-08-2017, 07:55 AM)TheZiomej napisał(a): Gracze, a już zwłaszcza administracja mogą jak najbardziej wyrazić swoje zdanie w tego typu wątkach co jednak nie jest równoznaczne z tym, że jak większość napisze "tak" to tak będzie. Poza tym jest to odwołanie od bana w którym to zresztą gracz przyznaje się do winy i nie trzeba mu jej dodatkowo udowadniać. Gracz w swoich słowach przeprasza serwer, a nie wyłącznie osobę która go ukarała. W związku z tym, że FranioGames przyznał się do winy jestem za 2-gą szansą i zdjęciem bana IP. Będziesz mógł zacząć grę na nowym koncie. Bana na dotychczasowe konto nie zniosę, a wszelkie zdobyte oszustwem dobra zostaną odebrane. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |