Podanie Maciej |
Nick w grze: Maciej
Wiek: 13 Staż na serwerze (od kiedy grasz): W tej edycji 1dzien i 8 godzin ale gralem jeszcze w 1 edycje Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: około 3 godzin Otrzymane na serwerze kary: O ile pamiętam to żadna Długość gry w Minecraft: Około 3 lat Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Byłem Właścicielem Czy posiadasz mikrofon oraz konto w jednym z wymienionych serwisów: Skype, Discord: Skype Obecni Administratorzy (wymień): MiroTcz, Inquisitor4k, N_Thinker[b] [/b] Obecni Moderatorzy (wymień): TheZiomej, Slou, _Diamentowa_, LadyKotka, Animekowa, Obecni Czat Moderatorzy (wymień): Madelaine_ , Komendy KidModa/CzatModa: /kick /kick <nick> <powód> (komendy podajemy bez "<, >") - /tempmute /tempmute <nick> <czas> <powód> przykłady: /tempmute Jacek 10m spam Dostępne formaty: s- sekundy, m - minuty h - godziny d – dni - dostęp do komendy /warn (wysyła ostrzeżenie do gracza) /warn <nick> <powód> przykłady: /warn Jacek wulgaryzmy Obowiązki KidModa/CzatModa:- dostępność dla graczy i innych członków administracji - wsparcie graczy przy rozwiązywaniu problemów technicznych związanych z mc i serwerem (np. zasady działania mikstur, crafting przedmiotów, działanie pluginów (np. pety), znajomość warpów, linków do forum/fb itd.) - dbanie o porządek na czacie serwera - informowanie administratorów o występujących problemach technicznych serwera Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera: Nie Gdzie znajduje się regulamin:Wpisujemy /rules Dlaczego właśnie Ty:Chciałbym pomóc rozwijac sie serwerowi Opisz siebie (minimum 6 zdań): Lubie Piłkę Nożną, Mam Psa Gucia, Bardzo lubię Minecraft i CS, Lubię Pomagać jak mam czas, Mieszkam w Niechanowie, Po wakacjach Idę do 7 klasy
Komendy KidModa i CzatModa są skopiowane, obowiązki tak samo. Ladykotka i Animekowa to SuperModeratorzy, a nie Moderatorzy. Opis trochę krótki... Nie jesteś aktywny na forum, w grze nie widziałam za bardzo żebyś pomagał. I ostatnia rzecz, nie wiem kiedy zostało ustalone, że już nie można składać nowych podań, a Ty złożyłeś. Ale tak jak powiedziałam, nie wiem kiedy to było ustalone więc tak w dokładności się "nie czepiam".
Jestem na nie.
Nie jestem pewny co do twojego wieku.Nie widziałem abyś pomagał graczom.Jestem również nie pewny co do twojej długości gry w minecraft a Animekowa i Ladykotka to nie modzi tylko supermodzi.Według mnie nie wyróżniasz się z tłumu a podanie to kopiuj wklej.
Jestem na Nie.
Czasem pisze z Tobą i wiem że jesteś miły i niektórym.graczą pomagasz ale martwi mnie to że masz małą aktywność na forum :/
Neutral
Ladykotka i Animekowa to SUPERmoderatorzy, a nie moderatorzy.
Komendy i obowiązki skopiowane. Według mnie zbyt krótki czas gry na serwerze, w tej edycji, z poprzedniej też Cię nie pamiętam, nie wyróżniałeś się. Nigdy nie widziałam, żebyś komuś pomagał. Moja ocena to NIE.
Rekrutacja już zamknięta. Twoje podanie już się nie liczy. A jak by była otwarta rekrutacja to bym był na neutral
Pisał podanie jak jeszcze była rekrutacja otwarta...
Bardzo słabo napisane podanie. W części "opisz siebie (MINIMUM 6 ZDAŃ)" tam jest 6 zdań a nie 6 przecinków. Oczywiście skopiowane podanie od kilku innych osób ;/ jestem na Nie |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
4 gości |