Ochotnicy [Bossy] |
Poszukuję chętne osoby, które uczestniczyłyby w testach bossów przed ich oficjalnym wydaniem.
Testy mają na celu osiągnięcie jak najlepszej jakości rozgrywki i uzyskanie odpowiedniej trudności mobów. Testy odbywać się będą na przeznaczonej do tego mapie (być może użyta zostanie do tego mapa "Bossy" z I edycji). Każdy z uczestników będzie otrzymywał ekwipunek do walk. Potrzebuję osób, z którymi można nawiązać łatwy kontakt także poza grą/forum. Testy będą trwały przez bliżej nieokreślony czas. Po zakończeniu testów bossy zostaną wdrożone do rozgrywki i będą występowały na wszystkich światach. Za udział w testach przewiduję drobne nagrody. Zgłoszenia do testów zamieszczać tutaj lub można skontaktować się ze mną przez GG: 39123274 Skype: mirotcz Zapisane osoby: - Ziomej - R0berT - __LesnyElf__ - _Maci13_ - MrBarto - xagento - Popcorneyto - Damont3 - niki456 - Marika07 - Makkev
Zgłaszam się do testów. Powiedzcie tylko gdzie i kiedy a przetrzepię im ich twarze tak, że jesień średniowiecza to będzie przy tym wiosna ludów.
Osoby, które do tej pory się zgłosiły zostały zapisane.
Testować można na /warp bossy o dowolnej porze. Będę również informował w trakcie na co ewentualnie zwracać szczególną uwagę podczas testowania oraz o postępach w rozwoju bossów. Kto chce jeszcze dołączyć może nadal się zgłaszać.
ZGŁASZAM SIĘ CAŁYM SOBĄ I JESTEM DO POMOCY!
*Sorka za caps*
W sumie ja też mogę.
Byle, żeby pomóc serwerowi. Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |