Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Wywiad z Popcorneyto

Witajcie Kochani, nie wiem jak u Was ale u mnie leje deszcz i na taką ohydną pogodę proponuję przeczytać kolejny wywiad z graczem który już dość długo z nami gra na serwerze, a dzięki temu wywiadowi poznacie go jeszcze lepiej Oczko

1) Na początku wywiadu przedstaw nam się.

Popcorneyto: Jestem Paweł. Dla ludzi na serwerze Popcorn :3. 

2) Co robisz w wolnych chwilach?

Popcorneyto: Głownie zajmuję się moimi rybkami i krewetkami,a w wolnych chwilach wchodzę na serwer. 

3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim.

Popcorneyto: Tak jak pisałem u góry zajmuję się moimi dwoma akwariami,ale też dosyć często staram się czytać książki i wchodzić na serwer,ale nie zawsze mi to wychodzi. 

4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię?

Popcorneyto: Boje się tylko dwóch rzeczy : Kłamstwa innych ludzi i... Strachu! 

5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta?

Popcorneyto: Moja siostra znalazła w internecie grę która "rzekomo spodobała jej się", pobrała nieoryginalnego minecrafta i zaczęła w niego grać. Jak się spodziewacie poszedłem jej tropem Uśmiech

6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze?

Popcorneyto: Szukałem kiedyś serwera do pogrania w wolnym czasie, ponieważ inne serwery nie za bardzo podobały mi się i znalazłem ten oto Wspaniały Serwer w Internecie Uśmiech

7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld?

Popcorneyto: Przede wszystkim to, że serwer posiada tak ogarniętych adminów Duży Uśmiech

8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze?

Popcorneyto: Najbardziej podoba mi się ekspiarka,naprawdę jest zrobiona w dobrym według mnie stylu. 

9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze?

Popcorneyto: Niestety nie mogę odpowiedzieć na to pytanie,ale dosyć często buduję różne budowle. 

10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a?

Popcorneyto: Przede wszystkim zmieniłbym w minecrafcie to,że oceany i rzeki są puuuuste,dodałbym jakieś wodorosty/krewetki/ryby/małże albo i wszystko naraz Duży Uśmiech

11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego?

Popcorneyto: Nikt mi nie podpadł tak w rzeczy samej,wszystkich traktuje na równi. 

12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz?

Popcorneyto: Najczęściej spędzam czas Z Karrym i z Heeheszkiem Duży Uśmiech

13) Jak powstał twój nick?

Popcorneyto: Na początku miałem nick Mr Potayto,ale zmieniłem jakiś czas temu na Popcorneyto,ponieważ uwielbiam popcorn :3. 

14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować?

Popcorneyto: Chciałbym być kiedyś adminem,ale jestem za szalony na tą fuchę Duży Uśmiech

15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu?

Popcorneyto: Dosyć często maluję i najbardziej spodobał mi się mój obraz z kotem na studni Uśmiech

16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta?

Popcorneyto: Budowałem coś i gdzieś ale najczęściej...Wysadzałem Świat! 

17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody?

Popcorneyto: Najczęściej z Polampartą,ale  nie mam jej za złe tego,ponieważ wiele mnie nauczyła,a przede wszystkim pokory do ludzi ;3 

18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić?

Popcorneyto: Przede wszystkim Pozdrawiam Karrego,Heeheszka,Ladykotkę która zachęciła mnie do wypełnienia tego,a także Polampartę i Wszystkich Graczy Serwera. 

19) Może teraz parę słów od siebie?

Popcorneyto: Dziękuję za przeczytanie i życzę miłego Dnia bądź Nocy Oczko

20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu.

Popcorneyto: Również Dziękuję i mam nadzieję że spotkamy się w grze Duży Uśmiech.
Odpowiedz

Skoro tak bardzo lubisz administrację to nie wyzywaj Uśmiech
Taka rada
[Obrazek: index-hero-og.088fb7996b03.jpg]
Odpowiedz

Kolejny super wywiad! Język
[Obrazek: tIdU0C8.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości