Wywiad z Popcorneyto |
Witajcie Kochani, nie wiem jak u Was ale u mnie leje deszcz i na taką ohydną pogodę proponuję przeczytać kolejny wywiad z graczem który już dość długo z nami gra na serwerze, a dzięki temu wywiadowi poznacie go jeszcze lepiej
1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. Popcorneyto: Jestem Paweł. Dla ludzi na serwerze Popcorn :3. 2) Co robisz w wolnych chwilach? Popcorneyto: Głownie zajmuję się moimi rybkami i krewetkami,a w wolnych chwilach wchodzę na serwer. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. Popcorneyto: Tak jak pisałem u góry zajmuję się moimi dwoma akwariami,ale też dosyć często staram się czytać książki i wchodzić na serwer,ale nie zawsze mi to wychodzi. 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? Popcorneyto: Boje się tylko dwóch rzeczy : Kłamstwa innych ludzi i... Strachu! 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? Popcorneyto: Moja siostra znalazła w internecie grę która "rzekomo spodobała jej się", pobrała nieoryginalnego minecrafta i zaczęła w niego grać. Jak się spodziewacie poszedłem jej tropem . 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? Popcorneyto: Szukałem kiedyś serwera do pogrania w wolnym czasie, ponieważ inne serwery nie za bardzo podobały mi się i znalazłem ten oto Wspaniały Serwer w Internecie . 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? Popcorneyto: Przede wszystkim to, że serwer posiada tak ogarniętych adminów . 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? Popcorneyto: Najbardziej podoba mi się ekspiarka,naprawdę jest zrobiona w dobrym według mnie stylu. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? Popcorneyto: Niestety nie mogę odpowiedzieć na to pytanie,ale dosyć często buduję różne budowle. 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? Popcorneyto: Przede wszystkim zmieniłbym w minecrafcie to,że oceany i rzeki są puuuuste,dodałbym jakieś wodorosty/krewetki/ryby/małże albo i wszystko naraz . 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? Popcorneyto: Nikt mi nie podpadł tak w rzeczy samej,wszystkich traktuje na równi. 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? Popcorneyto: Najczęściej spędzam czas Z Karrym i z Heeheszkiem . 13) Jak powstał twój nick? Popcorneyto: Na początku miałem nick Mr Potayto,ale zmieniłem jakiś czas temu na Popcorneyto,ponieważ uwielbiam popcorn :3. 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? Popcorneyto: Chciałbym być kiedyś adminem,ale jestem za szalony na tą fuchę . 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? Popcorneyto: Dosyć często maluję i najbardziej spodobał mi się mój obraz z kotem na studni . 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? Popcorneyto: Budowałem coś i gdzieś ale najczęściej...Wysadzałem Świat! 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? Popcorneyto: Najczęściej z Polampartą,ale nie mam jej za złe tego,ponieważ wiele mnie nauczyła,a przede wszystkim pokory do ludzi ;3 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? Popcorneyto: Przede wszystkim Pozdrawiam Karrego,Heeheszka,Ladykotkę która zachęciła mnie do wypełnienia tego,a także Polampartę i Wszystkich Graczy Serwera. 19) Może teraz parę słów od siebie? Popcorneyto: Dziękuję za przeczytanie i życzę miłego Dnia bądź Nocy . 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. Popcorneyto: Również Dziękuję i mam nadzieję że spotkamy się w grze .
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |