Wywiad z RoycePL |
Witajcie Kochani z powodu moich wczorajszych problemów z laptopem nie mogłam wrzucić na forum wywiadu dlatego wrzucam go dzisiaj, udzielił go mój druh z gry RoycePL co mnie bardzo cieszy bo dzięki temu będziecie mogli go lepiej poznać
Zapraszam do czytania 1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. RoycePL: Siemka na imię mam Piotrek mam 22lata pochodzę z Bytomia. 2) Co robisz w wolnych chwilach? RoycePL: Jeżeli takową znajdę to gram w Minecraft oraz SA-MP ;3 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. RoycePL: Generalnie to sport staram się systematycznie uczęszczać na siłowni właściwie można to już ująć jako mój tryb życia. A z takiego mniejszego to pisanie skryptów java oraz pawn 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? RoycePL: Tak ;D ruchomych schodów 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? RoycePL: Jakoś w 2011-2012r. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? RoycePL: Razem z Ladykotka uciekłem z innego serwera na ten 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? RoycePL: Przede wszystkim atmosfera która tworzą gracze, duża mapa oraz wyrównany poziom trudności. 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? RoycePL: Na I edycji bardzo podobał mi się rynek obecnie jeszcze lepszego nie znalazłem 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? RoycePL: Kopie o takkk uwielbiam w minecraft kopac ;3. A jak mi się już to znudzi to zużywam materiały na budowle i potem znowu to samo 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? RoycePL: Nowy system PVP. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? RoycePL: Raczej jeszcze nikt 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? RoycePL: Ladykotka, Animekowa, WeWez oraz inni których niestety nicków nie pamiętam 13) Jak powstał twój nick? RoycePL: Właściwie to z przypadku ;3 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? RoycePL: Planuję zbudować dosyć sporą wioskę. 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? RoycePL: Czy pochwalić? Ciężko powiedzieć ale na I edycji coś mi tam się udało 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? RoycePL: Szukałem węgla 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? RoycePL: Tak i to nie raz. Najgorzej jest jak biegniesz sobie z fullsecikiem kopać i nagle bach... płoniesz w lawie 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? RoycePL: Pozdrawiam wszystkich a co mi tam ;3 19) Może teraz parę słów od siebie? RoycePL: Bardzo polecam ten serwer jak i całą ekipa tworzącą ten serwer ;3 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. RoycePL: Proszę bardzo.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |