Wywiad z _Diamentowa_ |
Witam ponownie, nadszedł wtorek więc to czas na kolejny wywiad. Tym razem gościem zaproszonym do wywiadu jest nikt inny jak _Diamentowa_ zapraszam do lektury.
1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. _Diamentowa_: Cześć, mam na imię Kamila i mam 13 lat. 2) Co robisz w wolnych chwilach? _Diamentowa_: Gdy jest zimno na dworze spędzam czas na MineWorld lub rysuję, słuchając przy tym muzyki. W zimę często jeżdżę na łyżwach, gdy jest ciepło lub są wakacje wychodzę na dwór, podróżuję i spotykam się ze znajomymi. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. _Diamentowa_: Interesuje się zwierzętami, uwielbiam malować chociaż czasem mi nie wychodzi, no i lubię fotografować, zwłaszcza gdy wyjeżdżam i są jakieś ładne widoki 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? _Diamentowa_: Nie, niczego się nie boje 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? _Diamentowa_: Około 3 lata temu, kolega z klasy mnie namówił i zainstalował. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? _Diamentowa_: Po dość długiej przerwie gry w Minecraft zapytałam znaną mi osobę o ten serwer, podała mi IP i spodobał mi się serwer, no i na nim gram 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? _Diamentowa_: Najbardziej podoba mi się administracja, no i wszystko 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? _Diamentowa_: Podobają mi się areny, balon oraz mapa bossów 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? _Diamentowa_: Przeważnie gram na survivalu. chociaż ostatnio zaczęłam grać również na creative. Zwiedzam działki i podróżuję po świecie w poszukiwaniu ciekawych miejsc w których mogę coś zbudować. I buduję, często też z nudów chodzę po spawnie i zostawiam itemy w skrzyniach ciekawie ułożone 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? _Diamentowa_: Denerwuje mnie limit wymian z wieśniakami, gdy coś sprzedaje a wieśniak nie chce przyjąć przedmiotu który sprzedaję. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? _Diamentowa_: Nikt. 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? _Diamentowa_: Na serwerze gram z wieloma osobami, ale najczęściej z _KoteQ_ i TheZiomej. 13) Jak powstał twój nick? _Diamentowa_: Nick "_Diamentowa_" powstał z mojego mini-marzenia w Minecrafcie: Zdobyć cały set diamentowy, gdy zaczęłam grać na serwerach inne nicki były zajęte, dlatego przyjaciółka zaproponowała mi "Diamentowa", a że mi coś nie pasowało dodałam "_" na początku i na końcu nicku. 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? _Diamentowa_: O niczym nie marzę na serwerze, mam wszystko co mi do szczęścia potrzebne 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? _Diamentowa_: Nie zbudowałam nic ciekawego . 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? _Diamentowa_: Wycinałam lasy, budowałam małe domki które nie miały okien i kopałam w kopalniach. No i pilnowałam swojego "domku" przed mobami. 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? _Diamentowa_: Tak, ale wolę o nich nie mówić 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? _Diamentowa_: Pozdrawiam MineWorld i wszystkich którzy to czytają 19) Może teraz parę słów od siebie? _Diamentowa_: Nie 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. _Diamentowa_: Również dziękuje za wywiad
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |