Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Wywiad z Stawcia

Witajcie Kochani, w tym tygodniu wywiad wyjątkowo w czwartek z powodu mojej sklerozy :/ przepraszam Was bardzo za to że zapomniałam we wtorek dodać. Tym razem mam dla Was kolejny extra wywiad, który udzieliła dla nas jedna z najdłużej grających na naszym serwerze graczy nasza Stawcia Oczko

1) Na początku wywiadu przedstaw nam się.

Stawcia: Nazywam się Wiktoria, mam 13 lat. Jestem dość wysoką dziewczyną o krótkich włosach i niebieskich oczach. Lubię zawierać nowe znajomości i pomagać innym. 

2) Co robisz w wolnych chwilach?

Stawcia: Zazwyczaj rysuję, słucham muzyki, gram na pianinie, uczę się grać na gitarze, czytam, rozmawiam na angielskich stronach dla fanów mojego ulubionego zespołu, czyli Green Day, ale zdarza mi się również oglądać telewizję i grać na komputerze Oczko

3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim.

Stawcia: Myślę, że na tą chwilę najczęściej rysuję. Lubię tworzyć z głowy, ale czasami również staram się odwzorować np czyjeś zdjęcie. Dysponuję bardzo dobrym sprzętem do rysowania, co poprawia jakość moich prac. 

4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię?

Stawcia: Nie mam żadnych fobii. 

5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta?

Stawcia: Ojoj... Nie pamiętam Duży Uśmiech w każdym razie dosyć dawno, jakoś z 6 lat? 

6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze?

Stawcia: Jak już wspominałam - wcześniej grałam na SnowHomie i tak poznałam Mira. Ok maja 2016 dowiedziałam się o planach Maćka co do jego serwera. Spawn zwiedzałam jeszcze przed oficjalnym otwarciem serwa. A wy się dziwicie, że mi tak dobrze idzie szukanie skrzynek Duży Uśmiech

7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld?

Stawcia: Myślę, że zmiany wersji serwera na te najnowsze nawet bez tworzenia nowej edycji. Nie mogę również zapomnieć o spawnie Oczko.  

8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze?

Stawcia: Zdecydowanie spawn sv, a na nim szczególnie balon Uśmiech 

9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze?

Stawcia: To zależy. Wcześniej często budowałam i zbierałam materiały na budowę, ale aktualnie wolę latać nad spawnem i między budynkami, bo już nie opłaca się tworzyć czegoś dużego (już za kilka dni nowa edycja cUśmiech

10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a?

Stawcia: No cóż... Grafika nie powala... Poza tym wg mnie jest to bardzo fajna gra, ponieważ nie ma w niej żadnego celu, więc można go wymyślić samemu Uśmiech

11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego?

Stawcia: Kto by to zliczył Duży Uśmiech... Najbardziej denerwują mnie ludzie, którzy nękają słabszych od siebie i ci, którzy atakują osoby na afk lub piszące na czacie (piszesz sobie, a tu nagle ktoś od tyłu cię zabija, i gdzie jego honor?!?). Jestem za równymi walkami lub jedno/dwu-krotną śmiercią osoby słabszej (no bo to w końcu survival, to jest jeden ze sposobów zarobku, trzeba również pamiętać o  tym, jak czuje się nękana osoba i o tym, że zależy nam na sporej ilości graczy, czyż nie?) 

12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz?

Stawcia: Najczęściej gram chyba z diaxem, ziomejem i Mariką, a najbardziej lubię osoby, które o tym wiedzą Płacz ze śmiechu 

13) Jak powstał twój nick?

Stawcia: Najpierw moim nickiem był nick 'Stawiki', który wziął się od mojego nazwiska (Sta...) i od imienia (Wiki). Jednak podczas gry na SH gracze wymyślili mi zdrobnienie do tego nicku i tak powstała moja aktualna ksywka, czyli Stawcia. A nick zmieniłam głównie ze względu na to, że wiele nowych graczy myślało, że jestem chłopakiem... Język 

14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować?

Stawcia: Jak na ten moment moim największym serwerowym marzeniem jest zbudowanie ładnego, dużego domu i posiadanie papugi (zielonej!) na sv w nowej edycji ^^. 

15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu?

Stawcia: Eeee... Chyba moją jedyną wartą podziwu budowlą z tej edycji jest 'czaszka' (która podobno przypomina ducha) na cv. Widać ją w 1.30 na filmiku na yt "|MineWorld| Świat Creative - prezentacja", oczywiście na kanale MineWorld.  

16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta?

Stawcia: Nie wiem co robiłam gdy grałam pierwszy raz, bo to było zbyt dawno by to pamiętać, ale pamiętam, że patrzyłam, czy zwierzęta zachowują się inaczej w nocy, oraz nawet na trybie cv bałam się potworów Duży Uśmiech

17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody?

Stawcia: Było kilka takich, głównie były one związane z utratą dobrych itemów przeze mnie (np. rozłożenie najlepszego miecza komendą salvage i to dwukrotnie Płacz ze śmiechu-oczywiście niechcący, lub stawanie w rozpalonym tnt w dobrej zbroi myśląc, że wytrzyma wybuch) oraz przez innych graczy. 

18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić?

Stawcia: Pozdrawiam: Diaxa, Ziomeja, Marikę, Ladykotkę, Animka, KotQa, Maciego, Mira, Thinkera, Inqu, Jethro, Raffarina, Polę i Chwasta Uśmiech 

19) Może teraz parę słów od siebie?

Stawcia: Cieszę się, że zawsze mogę wejść na serwer pełen przyjaciół, z którymi mogę praktycznie o wszystkim pogadać, pośmiać się i pobawić Duży Uśmiech. Oby istniał jak najdłużej! O, chciałabym jeszcze podziękować Lady za ostatnią rozmowę, która trochę podniosła mnie na duchu Uśmiech 

20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu.

Stawcia: Również dziękuję. Do zobaczenia w grze!
Odpowiedz

Wydaje mi się, że to najlepszy do tej pory wywiad jaki przeczytałem. Do zobaczenia na nowej edycji "Królowo Świętych Wód".
Odpowiedz

Maci też mi się tak wydaje... ^^
Odpowiedz

Lady co trzeba zrobić żeby przeprowadzić z tobą wywiad? Ponieważ chce żebyście mnie trochę poznali. Oczko
Od razu mówię fajny wywiad był ze stawcią Oczko

Załączone pliki Miniatury

[Obrazek: tIdU0C8.png]
Odpowiedz

Jak wyżej najlepszy i najbardziej rozwinięty wywiad Duży Uśmiech dzięki za pozdrowienia
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
4 gości