Co myślisz o...? |
1. Jest super
![]() ![]() 2. KOTY NAJ ![]() 3. Śliczny kraj ![]() 4. Też bardzo ładny kraj 5. Mój ulubiony sport ![]() 1. Teksturach do mc 2. Snapchacie 3. Facebooku 4. Chipsach Lay's 5. Lawie w mc ![]()
1.Fajne nie powinni zmieniać
2.Nie mam 3.Fajna rzecz ale rzadko używam 4.Nieopłacalne i słabej jakości 5.Fajna do pułapek Co sądzisz o... 1.Chodzeniu na ryby 2.Wyścigach samochodowych 3.Koniach w mc 4.Robactwu 5.GTA San Andreas
1. Fajny sposób spędzania czasu ,szczególnie jak uda się coś złowić - ja tylko raz złowiłem prawdziwą rybę i miałem radochę kilka dni
![]() 2. Wyścigi samochodowe to to co kocham ![]() 3. Konie w minecrafcie są super. Może to nie to samo co konie w realu ale i tak jest duża frajda galopować na koniu przez równiny, doliny i pustynie w MC 4. Lubie pająki..... i wszystko co pełza i jest włochate i obrzydliwe- ale pająki są naprawdę fajne ![]() 5. GTA San Andreas to precyzyjnie wykonana i bogata gra ,która zapewnia mnóstwo godzin rozrywki i daje graczom pewną możliwość dostosowywania postaci głównej gry. Chociaż jest bardzo lubiana, ja uważam że NIE ma ona dobrego wpływu na nikogo, w szczególności młodych chłopaków którzy tylko uczą się z niej wulgarności i przemocy. 1. telefony CATerpillar 2. samochody Subaru 3. narzędzia Bosch 4. rowery terenowe Specialized 5. dezodorant OldSpice ![]() ![]()
1. Nawet fajny
![]() 2. Tez spoko samochody 3. Są ok. U mnie w domu jest pełno rzeczy z tej marki 4. Nie znam 5. Jestem dziewczyną, więc nie używam, ale reklama tego dezodorantu mnie powala na łopatki ![]() Co sądzisz o... 1. Mnie (wiem, ze sie powtarzam ![]() 2. Warkoczach (fryzura) 3. Grillu 4. IPhone 5. Huawei ![]()
1. Ymmm nawet Cb lubie.
2. Są całkiem okej, lecz ja nie mogę ich ,,nosić", bo mam za krótkie włosy. 3. Jest fajny. Z racji tego, że mamy ogród to często moi rodzice rozpalają grill'a. 4. Uważam, że są okej. 5. Są fajne, ( mam P9 ) lecz gdy ma się na nim dużo aplikacji to lagujom. Co myślisz o...? A) Skoro prawie każdy to robi to o mnie ![]() ![]() C) herbacie D) Laptopach E) LG ![]()
1. Spoko osóbka ^^
2. Ja jakoś ich strasznie nie lubię, lubię chyba tylko 2/3 rodzaje ![]() 3. Lubię ją pić, jest spoko. 4. Chyba nie mogłabym bez nich żyć. ![]() 5. Spoko jest. Co myślisz o... 1. Różowym (kolorze ![]() 2. Harrym Potterze 3. Długich włosach 4. Chinach (kraj) 5. Pracach domowych
1. Nienawidzę go
![]() 2. Fajny jest ![]() 3. Sama mam długie i bardzo mi się podobają 4. Już wolę Japonię ![]() 5. Nie lubię, ale tak przynajmniej też możemy się czegoś nauczyć Co myślisz o 1. Malutkich Kotach 2. Szczurach 3. Świętach Bożego Narodzenia 4. Swoim imieniu 5. Buty marki Adidas ![]()
!. Kocham koty, nieważne, czy duże, czy małe
![]() 2. Najcudowniejsze zwierzęta, jakie zdarzyło mi się do tej pory mieć. 3. Lubię i nie lubię jednocześnie 4. Uwielbiam ![]() 5. Niby fajne, ale porządne buty można kupić nieraz w niższej cenie i tak samo dobre jakościowo. ![]() Co myślisz o... 1. Swoim wyglądzie 2. Wegetarianizmie 3. Koncertach 4. Mięcie (mięta) 5. Tym samochodzie: https://img39.otomoto.pl/images_otomotop...sobowe.jpg ![]()
1. Ja uważam że nie jestem zła.
2. Mhm nie wiem... 3. Byłam na kilku i są spoko 4.Kocham ❤ 5.Lexusy jak to lexusy są fajne Co myślisz o...? A) palmach ![]() C) Pradze ( Praga, dzielnica w Warszawie ) D) Jeziorach E) O mnie ![]() ![]()
1. Palmy - lubię podziwiać je w naszej miejskiej palmiarni
![]() 2. Wycieczki - są spoko, uwielbiam podróżować 3. Praga (dzielnica Warszawy) nie ma zdania, nigdy tam nie byłam 4. Jeziora - uwielbiam nad nie jeździć 5. O Tobie - jesteś sympatyczną osóbką, chociaż czasami bywasz męcząca ![]() Co sądzisz o: A. Jeździe pociągiem B. Sokolnictwie C. Przywróceniu 8 klas szkoły podstawowej D. Samochodach na prąd E. Nowej wersji MC 1.12? |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |