Wywiad z _MrShimo_ |
Nastał wtorek i kolejny wywiad Wam wrzucam Kochani, tym razem rozmówcą był _MrShimo_
1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. __MrShimo__: Dawid 2) Co robisz w wolnych chwilach? __MrShimo__: Gram w mc, Spotykam się z przyjaciółmi, uprawiam sport. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. __MrShimo__: Piłka nożna gram od 4 lat w klubie. 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? __MrShimo__: Niczego się nie boje 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? __MrShimo__: Moja gra zaczęła się w podstawówce 6 lat temu. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? __MrShimo__: Szukałem serwera na wersje 1.11.2 i natrafiłem na ten serwer spodobał się mi i teraz gram. 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? __MrShimo__: Wszystko mi się podoba. 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? __MrShimo__: Cały spawn jest wspaniały. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? __MrShimo__: Ulepszam działkę razem z __CuteBambie__, albo chodzę na bossy. 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? __MrShimo__: Denerwują mnie osoby które nękają graczy i zabierają im całe itemy. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? __MrShimo__: Nikt mi nie podpadł. 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? __MrShimo__: Najczęściej przebywam z __CuteBambie__ 13) Jak powstał twój nick? __MrShimo__: Znalazłem w internecie nick shimo i trochę przerobiłem i powstał nick __MrShimo__. 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? __MrShimo__: Chciałbym być najbogatszy 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? __MrShimo__: Nie ponieważ nie buduje fajnych budowli 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? __MrShimo__: Grałem z bratem na własnym serwerze 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? __MrShimo__: Tak przez pewien czas nachodziła mnie osoba. 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? __MrShimo__: Pozdrawiam graczy Mineworld i administracje. 19) Może teraz parę słów od siebie? __MrShimo__: Lubie pomagać nowym graczom, 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. __MrShimo__: Proszę i dziękuje za zaproszenie |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |