Wywiad z _KoteQ_ |
Wywiadowy wtorek nadszedł więc dziele się z Wami kolejnym wywiadem z jednym z naszych graczy a mianowicie jest nim _KoteQ_.
Zapraszam do czytania 1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. _KoteQ_: Cześć, jestem KoteQ. Dla niektórych Koteku 2) Co robisz w wolnych chwilach? _KoteQ_: W wolnych chwilach rysuję lub gram w Minecrafta na Mineworld 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. _KoteQ_: Tak, moje hobby to rysowanie. 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? _KoteQ_: Boję się jedynie samotności. 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? _KoteQ_: Dawno temu, koleżanka poleciła mi tę grę. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? _KoteQ_: Kiedyś grałam na Snowhome. Kiedy dowiedziałam się, że serwer ten już nie działa mało grałam w MC. Pewnego razu koleżanka napisała mi, że jest nowe SH, podała mi IP i od razu wbiłam. 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? _KoteQ_: Wszystko, a najbardziej atmosfera i administracja. 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? _KoteQ_: Spawn, sklep, balon i wiele wiele więcej. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? _KoteQ_: Buduję na Creative z przyjaciółmi lub wędruję po świecie Surivalu. 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? _KoteQ_: Denerwuje mnie limit wymian z wieśniakami. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? _KoteQ_: Raczej nikt mi JESZCZE nie podpadł. 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? _KoteQ_: Najbardziej lubię _Diamentowa_, TheZiomej i oczywiście administrację Najczęściej przebywam z Diaxem i Ziomejem. 13) Jak powstał twój nick? _KoteQ_: Jak wiecie kocham koty Właśnie od tego wziął się mój nick. 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? _KoteQ_: Nie marzę raczej o niczym, wszystko co jest mi potrzebne mam. 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? _KoteQ_: No może pixel arty na mojej działce koło spawnu (Creative). 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? _KoteQ_: Grałam na trybie kreatywnym, budowałam jakieś małe domki i męczyłam zwierzęta 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? _KoteQ_: Chyba nie.. 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? _KoteQ_: Pozdrawiam każdego, a szczególnie Diaxa i Ziomeja. 19) Może teraz parę słów od siebie? _KoteQ_: Dzięki za przeczytanie 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. _KoteQ_: Również dziękuję ^^ |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |