Skarga na Yuko937 |
1. Nick oskarżającego: lidkxs
2. Nick oskarżonego: Yuko973 3. Opis sytuacji: Gracz Yuko973 nęka mnie i m_artyna, bo chyba mozna to juz tak nazwać, poniewaz od 3 dni codziennie przychodzi na moją działkę i zabija mnie oraz m_artyna. Rozumiem, survival-survivalem, ale ile mozna? Nie jesteśmy w stanie spokojnie budować z narzędziami w ekwipunku, bo od razu pojawia się stres, ze zaraz je stracimy, bo pojawi się Yuko. Dowódy załączamy w formie ssow, nie moge załączyć nagrania, a wcześniej o tym nie pomyślałyśmy - na filmiku Yuko pojawia się ponownie na naszej działce i zabija m_artyna, natomiast moge dodać, ze świadkami tych wydarzeń są gracze: m_artyna, Ferales, Quanarin, Forneus, Niluxeee, Lorit225x. 4. Data zdarzenia: 21-23.12.2024r 5. Dowody w postaci screenów lub filmu:
Nie ma co mówić o nękaniu zabiłam ja 2 razy a lolo to jest pet veisu dodatkowo jeśli mówisz o nękaniu ciągłym przez 3 dni daj na to dowody
(23-12-2024, 22:02 PM)Yuko napisał(a): Nie ma co mówić o nękaniu zabiłam ja 2 razy a lolo to jest pet veisu dodatkowo jeśli mówisz o nękaniu ciągłym przez 3 dni daj na to dowody Dowodów więcej nie posiadam, bo tak jak wspomnialam w skardze, wcześniej o tym nie pomyślałam, aby zrobić ich więcej. Dzisiaj pojawiłaś się juz chyba 3 razy na naszej działce, za kazdym razem po to zeby po prostu nas zabić, bo najczęściej chodzimy bez zbroi. Jedyne dowody jakie mam, to świadkow, bo po tym jak zobaczyłaś skarge wytepałaś się z działki
1
Zdecydowanie popieram decyzję o ukaraniu tego duetu która nęka martyne oraz lidke bez jakiegokolwiek celu materialnego.
Tego typu zachowanie nie tylko łamie zasady serwera, ale również negatywnie wpływa na atmosferę na serwerze. Byłem świadkiem tej sytuacji i mogę potwierdzić, że zachowanie tej dwójki ma na celu wyłącznie utrudnianie gry innym graczom oraz wywoływanie nieopotrzebnych kłótni na czacie bez żadnej racjonalnej przyczyny.
(23-12-2024, 22:18 PM)Near napisał(a): Zdecydowanie popieram decyzję o ukaraniu tego duetu która nęka martyne oraz lidke bez jakiegokolwiek celu materialnego. o jaką dwójkę ci chodzi?
W związku z dzisiejsza sytuacją - kolejnym nękaniem, prowokacjami, utrudnianiem gry w postaci stawiania działek, bicia petem etc. - Yuko973 i Veisu_ otrzymały kary (ban na 5 dni i na 3 dni). Wątek zamykam.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |