Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwołanie

Nick : w1ciu_
Data : 13.09.2020
Nick osoby karzacej: Ewka52 
Dlaczego powinienem dostać unbana?
Biłem się z 4 osobami w celu ucieczki podbugowalem się na 3 kratki do góry  , nie zrobiłem nic przerażającego dlatego moim zdaniem nie powinienem dostać bana na zawsze , graczy tamtej sytuacji chciałbym przeprosić a administracje zapewnić że nic podobnego się nie zdarzy

W 4 osoby wbiłeś się z własnej woli. ponadto, od paru dni notorycznie mi na działce przesiadywałeś i zabijałeś bezcelowo. Raz po przejściu blokami nad ścianą uciekłeś mimo posiadania pereł. Po minucie/dwóch wróciłeś by dalej bić i znowu przeszedłeś w ten sam sposób, tylko że to widział członek administracji. Nie jestem za unbanem, ewentualnie skrócenie bana do końca bierzącej edycji.

Biłem się z wami tylko dlatego że sami probowaliscie mnie bic gdzie sami mnie zaczęliście bic i pisaliście na msg że będę huncony także nie rozumiem o co ci chodzi że cię zabiłem bo nie potrafiliście zabić mnie

+ nie wiem kiedy przechodziłem przez ściany , a co do uciekania i wracania to taka jakby taktyka na was bo jedni mnie gonili a jedni zostawali , a co do wybugowanie to nie wiedziałem że jest to zakazane za co już przepraszałem was jak i administracje

Pod gilotynę go

Ale wiadomo najważniejszy głos ma tutaj Ewka także czekam na jej odpowiedź a wiadomo że jako się zabardzo nie lubimy będziesz dążył do tego żebym nie dostał ub aa jak już to tak żebym nie pograł , a nie zapomniałeś jak czekałaś na mnie razem z cpvneh na mojej działce to działa w 2 strony ja przyszedłem się zrewanżować : )

Rozumiem zabijanie osób z ekwipunkiem, taką frajdę sprawia ci 3 poziom i moje główki? "Zabiłem bo nie potrafiliście zabić mnie" - jak atakowała ciebie silniejsza osoba to od razu uciekałeś, ty przychodziłeś zabijać osoby bez setów.Ttakie zabijanie i przesiadywanie po godzinę dziennie na działce "noobkom" totalnie bez eq jest aż takie fajne?

Nie przesiadywałem ci na działce, cpvneh miał tam home by zabić osobę w secie, nie dla samego zabicia osoby bez ekwipunku.

Zabiłem cię 3 razy może potem przyszedł cpvneh który uciekł ode mnie także nie do końca rozumiem o co ci chodzi a do zabijania noobkow to taka osoba jedna powinna się wypowiedzieć bo święty w tym nie jesteś

A co do przyjścia zabicie to przyszedłem tylko dlatego że zabiłem osobę w secie a ona zaczęła do mnie odrazu pisać że będę miał hunta itp także jak ja mam mieć hunta wy też będziecie mieli odemnie

Hunt a nękanie to dwie różne rzeczy, naucz się odróżniać zabicie kogoś a siedzenie komuś przez kilka dni na działce i czekanie aż dana osoba się tepnie tam.

Wczoraj byłem u ciebie na działce pobiłem się z cpvneh i się skończyło dzisiaj po 22 przyszedłem czy to jest nękanie ?

Może zamiast się teraz kłócić kto kogo bije damy wypowiedziec się Ewce w tej sprawie ?

Odwołanie dość krótkie.
Dłuższe przesiadywanie u kogoś na działce, atakowanie go, przeszkadzanie w rozgrywce podchodzi pod nękanie. Dzień przed banem siedziałeś dość długo u zkerama, na moje pytanie na chacie nie odpowiedziałeś. Obserwowałam co robiłeś. Atakowałeś, uciekałeś i wracałeś jak bumerang. Nie lepiej odpuścić sobie takie zagrywki skoro i tak już zabiłeś zkerama? Większego zysku z niego nie miałeś bo nie miał nic wtedy, a i tak zabiłeś go kilka razy.

Co do podbudowywania się. Zrobiłeś to na 3 bloki, przyznałeś się do tego, w porządku.
Sprawa z przechodzeniem przez ściany. Raz Twoja ucieczka wyglądała bardzo dziwnie, byłeś po jednej stronie ścianki  i za chwile byłeś po drugiej i wyglądało jakbyś przeszedł przez tą ściankę, może to był przypadek podczas rzucania perłami. 

Skrócę bana do 3 tygodni od dzisiaj.
Kiedy wrócisz na server radziłabym odpuścić podobnych zachowań które można podpiąć pod nękanie.

Zgłaszam wątek do zamknięcia.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
6 gości