Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwołanie bana gracza ___Scoot___

Duży uśmiech 

1. Nick w grze: ___Scoot___  2. Data ukarania: 05.09.2020 3. Nick osoby karzącej: R3d3q 4. Powód bana: Wykorzystywanie błędów serwera, generowanie najazdów na terenie non-pvp w celu zyskania korzyści w handlu 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: przez to że to nie ja generowałem rajdy na spawnie, ktoś je wygenerował i ja zauważyłem pillagery to je zacząłem bić. Ja i tak nie handlowałem rzeczami które zdobyłem nawet ich nie użyłem. Szanowny mod R3d3q źle mnie też zrozumiał w tym co pisał do mnie na pv. Przepraszam bardzo za moje czyny, nie wiedziałem że to jest wykorzystywanie błędów serwera, ale i tak nie generowałem tych najazdów.
Odpowiedz

Sam się umyślnie przyznałeś do generowania takich najazdów
[Obrazek: unknown.png]
[Obrazek: gwABAgQIECAgZNoAAQIECBAgQIAAAQIECBAgQIAA...ABAgQI.png]
Odpowiedz

(05-09-2020, 17:02 PM)Redeq napisał(a): Sam się umyślnie przyznałeś do generowania takich najazdów
Nie przyznałem się, źle mnie zrozumiałeś ja ich nie generowałem przysięgam, ja sobie po spawnie tylko biegałem i znalazłem 2 razy rajd nawet przy jednym z nich była Vice Administratorka MarikaO7. Zapytałeś mnie czy ja generuje te rajdy ja napisałem że nie powiedziałem że może dziś z 40 było i powiedziałem że 2 z tym wykonałem a nie wygenerowałem znalazłem i zacząłem bić.

(05-09-2020, 17:02 PM)Redeq napisał(a): Sam się umyślnie przyznałeś do generowania takich najazdów
Ja cie źle zrozumiałem. Chodziło mi o to że 2 razy spotkałem i zacząłem bić je ale ja ich nie generowałem.
Odpowiedz

jeśli żeczywiście tylko kożystał z raidów to ja bym go unbanował
to nic złego zabić pillagera który i tak już jest tam zespawnowany
"Jest tylko jeden sposób na walkę z plagą, Izoluj i czekaj aż zniknie"
[Obrazek: 54268354_385928522206519_8928533892172873728_n.png]
Odpowiedz

Przyznał się sam Scoot że źle zrozumiał naszego kochanego R2D2, przez to dostał bana. Według mnie unban jest słuszny Duży Uśmiech
Odpowiedz

To prawda, że przechodziłam obok miejsca, gdzie zabijałeś jakiegoś pillagera, ale nie zwróciłam na to szczególnej uwagi, bo nie mogłam być pewna, że to Ty generujesz cały czas te rajdy. W każdym razie, możliwe, że zrozumiałeś źle Reda, możliwe, że zrozumiałeś dobrze, a teraz się nie przyznajesz, jednak nie możemy być pewni na 100% ani tego pierwszego, ani tego drugiego. Mimo wszystko przeprosiłeś, napisałeś, że nie wiedziałeś - jestem za skróceniem bana.
Odpowiedz

Jestem w stanie uwierzyć w wiarygodność tego odwołania. Ban zostanie dzisiaj zdjęty.
[Obrazek: gwABAgQIECAgZNoAAQIECBAgQIAAAQIECBAgQIAA...ABAgQI.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
11 gości