Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Skarga na natalia2588 i ciasteczko258

Kolejna sytucaja ciasteczko przesiaduje na dzialkach po wbiciu na serwer po obiecaniu poprawy
https://imgur.com/a/ayNgnk7

Kokosz ja tylko sprawdzam sethomy jakie mam i mialem wyjsc ale na dc pisze
wiecie co ja ochłonelem i ja mysle ze jak nic nie bede tu psiac to bedzie najlepiej

wiecie co ja ochłonelem i ja mysle ze jak nic nie bede tu psiac to bedzie najlepiej a ja spradzam sethomy zeby je usunac
[Obrazek: Wysokiej-jako-ci-ulica-sezamkowa-Elmo-Co....jpg_.webp]

Sprawdzałeś home który dzisiaj ustawiłeś?

tak bo chce tam usunac
[Obrazek: Wysokiej-jako-ci-ulica-sezamkowa-Elmo-Co....jpg_.webp]

Też nie jestem jakoś w temacie ale jak lelo napisał zbliża się koniec edycji wiec można trochę zluzowac.

(16-06-2020, 22:17 PM)Wowochkin napisał(a): Też nie jestem jakoś w temacie ale jak lelo napisał zbliża się koniec edycji wiec można trochę zluzowac.

Spuścić z tonu*

Spuszczać z tonu? Ich zachowanie ciągnie się od dłuższego czasu i po tym co prezentują sobą na forum jest pewne ze nie przestaną takiego zachowania.
1

(16-06-2020, 22:13 PM)Ciasteczko2588 napisał(a): tak bo chce tam usunac

Po co ustawiałeś dzisiaj homea którego teraz chcesz usuwać

„Regulamin nie zabrania zabijania w miejscach uznawanych za warpy i okolicy, a dokładnie wykorzystywanie warpów do zabijania graczy.
Żeby to stwierdzić sytuacja będąca jednym z powodów wniesienia skargi musiałaby wystąpić przynajmniej kilka razy dla danego warpu i tak samo zostać udowodniona.”
Czyli mam rozumieć ze jak raz tak o zabije kogoś na gwarpie jest git? Bo sytuacje takie były nie raz i gracze dostawali bany za to, a ty dajesz tu przyzwolenie na takie zachowania.
1

(16-06-2020, 22:24 PM)Zkeram napisał(a): „Regulamin nie zabrania zabijania w miejscach uznawanych za warpy i okolicy, a dokładnie wykorzystywanie warpów do zabijania graczy.
Żeby to stwierdzić sytuacja będąca jednym z powodów wniesienia skargi musiałaby wystąpić przynajmniej kilka razy dla danego warpu i tak samo zostać udowodniona.”
Czyli mam rozumieć ze jak raz tak o zabije kogoś na gwarpie jest git? Bo sytuacje takie były nie raz i gracze dostawali bany za to, a ty dajesz tu przyzwolenie na takie zachowania.

Nie widziałem skargi na nieprawidłową reakcję administracji w temacie zabijania na warpach i uważaj co piszesz. Najpierw trzeba przeczytać ze zrozumieniem zapis dotyczący warpów - nikt tego za ciebie nie zrobi.
[Obrazek: spawn4edy1.gif]
1

Ja nie mówię czy bany były słuszne czy nie, ale skoro regulamin nie zabrania zabijania na gwarpach to czemu to było karane?

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
6 gości