Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Skarga na natalia2588 i ciasteczko258

1. Nick oskarżającego: Zkeram
2. Nick oskarżonego: Natalia2588, Ciasteczko258
3. Opis sytuacji: 
1) Zabijanie na gwarpie
2) Notoryczne zaśmiecanie czatu
3) Czerpanie korzyści ze skopiowanych przedmiotów
4. Data zdarzenia: 
1)16.06.2020 17:09 17:11
2) druga sytuacja wielokrotnie w godzinach wieczornych, zbyt dużo dat by wszystkie wypisać

3) - 
5. Dowody w postaci screenów lub filmu:
1) https://imgur.com/a/dsWTc4g 
Kordy miejsca w którym mnie zabito są połączone z gwarpem donosza i Robertawalińskiego
Druga moja śmierć na tym obrazie to spalenie po uderzeniu mieczem od Ciasteczka258, przez źle działający przycisk od zrzutów ekranu nie udało mi się uchwycić momentu walki z nią. Po zabiciu mnie przez natalię2588 poinformowałem na czacie że to jest gwarp, po czym Natalia tepnęła koleżankę by mnie ona zabiła. 
2) Wystarczy wyszukać nick oskarżonych dziewczyn na discordzie i chwilę poszukać, w tym wypadku tak jak w wypadku dat - zbyt dużo do wysyłania, ponadto Natalia i jej koleżanka nie reagowały na wielokrotne prośby z mojej strony i Rysia aby przeniosły się na pw albo zakończyły zaśmiecanie czatu.
3)Natalia dostała od Roberta/Forneusa skopiowane beacony, beacony które ja posiadałem i pochodziły także od Forneusa zostały mi skonfiskowane, ponadto Natalia te beacony sprzedawała, więc czerpała korzyści ze skopiowanych przedmiotów. SS działki natali2588 na której widać skopiowane beacony: 
https://imgur.com/a/PJdfOdr

UwU
?

Pragnę podkreślić, że mamy końcowy etap edycji, można trochę spuścić z tonu przy nasilających się zabójstwach lub mniej poważnych szkodach na serwerze (dotyczących rozgrywki) w tym okresie (ten temat już był kiedyś poruszany), ale jeśli już dochodzi do skargi - trzeba podjąć odpowiednie działania.

Natalia otrzyma karę za zabicie na gwarpie i zaśmiecanie czatu, mimo wszystko - nie przewiduję nic poważniejszego niż odcięcie od serwera tylko i wyłącznie do zakończenia edycji.

Trochę nie rozumiem tego stwierdzenia o beaconach. Pamiętam, że zgłaszałeś mi te beacony i Marika je skonfiskowała (mowa o beaconach, które rzeczywiście były zdobyte w nieuczciwy sposób i nie było to kopiowanie). Te oszukane beacony należały do Forneusa i rzeczywiście zostały skonfiskowane, a jeśli chodzi o Roberta - jego beacony były zdobyte w uczciwy sposób, celowo ich tyle nabył, żeby wzbudzać kontrowersje/trollować, więc akurat w tym nie widzę problemu. Jednoznacznie stwierdziłeś, że Natalia dostała akurat te oszukane (a nie te zdobyte w legalny sposób) i chciałbym się dowiedzieć skąd taka pewność, że to właśnie te oszukane beacony. Mało tego, nawet nie wziąłeś pod uwagę możliwości, że mogła nie mieć pojęcia o tym, że te beacony były zdobyte w nieuczciwy sposób, przedstawiłeś to tak jakby oszukiwała z premedytacją, żeby zyskać i sama miała z tym coś wspólnego. 

Jeśli masz więcej informacji/dowodów na ten temat to proszę o rozwinięcie, a może to wpłynie na karę, ale jestem niemal pewien, że akurat sytuacja z beaconami jest nieporozumieniem.

Chciałbym to podsumować tym, że Natalia to nasza ikona serwerowa (widzę, że ktoś to żartobliwe stwierdzenie odebrał śmiertelnie poważnie, szkoda), Miro nie banuj pls.

[Obrazek: Nope.png]
[Obrazek: Sygnatura_FINAL.png]

Po tych dowodach myślę, że ostatnia szansa minęła i jestem za permanentnym banem dla niej na tą edycję. Są to osoby, u których takie zachowania nie są rzadkie, można je bardzo często zobaczyć. Co do zabicia na gwarp dowody są i jestem za warnem, jeżeli chodzi o kopiowane itemy to już jest gorsza sprawa, bo używała kopiowanych itemów których miała sporo i czerpała korzyści. Po całości jestem za krótkim banem/warnem dla Ciastka oraz permanentnym na tej edycji - a miesięcznym na nowej edycji. Jednak mogła nie wiedzieć że skopiowane. Następna taka sytuacja to już powinna się skończyć permanentnym banem.
Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.

Po 1 kokosz pytał się czy chce od niego kaktusiarke to ja napisałam że chce zdejmował działki i jak zdjoł niektóre przyszedł zkeram i mnie zaczoł bić z łapki jak ja go zabiłam to pisał że mam bana za zabijanie na gwarpie kokosz nic nie pisał że tam jest gwarp i potem ciasteczko258 przyszedł i go też zabił bo chciał główke jego a nie wiedział że jest tam gwarp potem jak przyszedł Oskar_17 mnie zabić w secie i mnie bił to ja pisałam że tam jest gwarp i kokosz napisał że to jego działka i wie lepiej że tam nie ma gwarpa i ja się broniłam i potem napisał że tam jest gwarps a co do beaconów to nie wiedziałam może że są skopiowane lub zdobyte w nieuczciwy sposób Robert mi je dał i o nic nie wiedziałąm akurat wtedy i nikt nic nie pisał dopiero dzisiaj sie przyczepiliście a jak chcecie dowody że kokosz tak pisal jak napisałam może wysłać Ciasteczko258 i ja
[Obrazek: Screenshot_20241222_012945_Gallery.jpg?e...430d0d4f7&]

Mówiłem, że nie ma tam gwarpu, ponieważ zapomniałem o gwarpie mojego kolegi na tej działce i podczas rozmawiania na discordzie zkeram przypomniał mi o który gwarp chodzi.

Ale pisałeś że nie ma gwarpu więc skąd mogliśmy wiedzieć z Ciasteczko258 jak pisałeś potem że nie ma gwarpu

zkeram ty moze czytaj chat tam gwarpa niby nie bylo a nagle kokosz zdanie zmienia wezcie sie wszyscy ogarnijcie ja z nata Nic takiego nei zrobilismy bo nei bylismy swiadomi ze tam jest gwarp i moge sie zalozyc ze zkeram napisal do kokosza zeby napisal ze tam jednak jest gwarp bo nas nie lubi i fakt mozliwe ze to bylo zabicie na gwarpie ale nie na kolejna edycje mozemy co najwyrzej dostac bana do końca edycji chociaz to i tak nie sprawiedliwe i mysle tu w tym przypatku nad karą dla zkerama i Kokosza w szczegulnosci bo kokosz nagle zdanie zmienia az dziwne skoro tam byl gwarp to mogl nie pisac ze niema z zkeram ta twoja skarga jest nie potzrebna bo pisal kokosz na chat ze nie ma gwarpu mam ss wiec nam nic nie grozi bo mamy dowody ze kokosz pisal ze gwarpa nie bylo I mysle nad kara dla zkerama zeby dostal kareza falszywe zgloszenie ze gwarp byl a jezelinie bylo to kokosze za oszukiwanie i wgl ie chce mi sie pisac bo serio ty zkeram i kokosz poprostu nas nie lubicie i robicie nam na zlosc.
A wrócmy jeszcze do tych beaconow natalia nei wiedziala ze sa kopiowane i moze wogule nie byly co z kad mozesz wiedziec Co?? a ty xKieras_ kolejny madry sie stal ze czerpala kozysc z oszustwa poprostu dziecinada administracja jest wspaniala wiec by jej usuneli beacony Wyslalem MiroTcz ss wiec decyzja nalezy do mira ale mysle ze nam nic nei grozi dzięki za uwage!!! (o i co ci to da zkeram pomysl powaznie tak jak kokosz za oszustwa zdecyduj sie czy tam gwarp byl czy nie)!!! dziei jeszcze raz za uwagę!!! o kokosz to najpierw sie upenij Jedno głośnie kara dla Kokosza
[Obrazek: Wysokiej-jako-ci-ulica-sezamkowa-Elmo-Co....jpg_.webp]
1

Lelo, o beaconach Roberta zasugerowałem się opiniami innych graczy oraz brakiem kilku staków beaconów w shulkerze od fornsuesa - dowodów nie mam na to że są nielegale, więc chciałbym by punkt 3 z poruszonych przeze mnie oskarżeń był nie ważny.
Natalia, różnica pomiędzy oskarem a tobą jest taka że Oskar przestał ciebie bić gdy się dowiedział że to jest gwarp - ty mimo że zostałaś przeze mnie poinformowana o tym że to jest teren gwarpa teleportowałaś koleżankę by mnie zabiła.

Zgadzam się z toba Ciasteczko258

Kogo niby teleportowałam?

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
6 gości