Odwołanie od bana Jimouri/Jimbo/Jimson/Młody J |
1. Nick w grze: Jimouri
2. Data ukarania: 18.05.2020 20:13 3. Nick osoby karzącej: MiroTcz 4. Powód bana: W sumie to nwm ale nie będę podważał decyzji Wodza ^^ , no więc był sobie evencik o 20, to wszedłem poklepać się. Lagi były ogromne niczym ego nauczyciela z matematyki na rozszerzeniu w liceum. Otóż prawdopodobnie rozchodzi się o moje narzekanie na lagi, chciałbym tylko zaznaczyć, że teksty w stronę graczy w stylu "useless to ty jesteś" jako w sumie sam nwm odreagowanie tego, że ktoś narzeka na maszynkę(?). Ale no dobra rozumiem każdy może mieć uraz do jakiejś rzeczy nie wnikam. 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Według mnie nie jest to powód, żeby wlepić komuś perma. Obojętne mi to tak szczerze czy będzie skrócony, czy zdjęty. Po prostu nie uważam, że taki powód nadaje się na pretekst do permamentnego zbanowania gracza na serwerze. Pozdrawiam ^^
Za bezmyślność się płaci. Było napisane w zapowiedzi, że codzienne eventy w endzie są testowo (i właśnie ze względu na lagi). Nie interesuje mnie jeśli tego nie przeczytałeś.
Specjalnie napisałeś prowokacyjny tekst (nie pierwszy raz) pisząc coś o maszynce do golenia, a nie wiesz nawet, że maszyna na której serwer obecnie działa nie ma nic wspólnego z lagami podczas eventów. Tak to jest jak się nie ma pojęcia o działaniu konkretnego serwera (bo nigdy nie oglądało się go od "drugiej strony") i wypisuje bzdury, w które może ktoś równie nieobeznany czytając to, uwierzyć. Wszyscy potrafili się normalnie zachować poza Tobą. Ban nie został nałożony z intencją " na zawsze" i miał zostać zdjęty w najbliższym czasie - tak też będzie i obyś następnym razem uważał.
1
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |