Nękanie |
kvs1889 co jakiś czas przychodzi do mojego domu i mnie zabija przez co tracę cenne rzeczy przez to że akurat ma bana to mam spokój .Raz przyszedł z graczem zkeram ale on mnie nie zabijał drugim razem przyszedł z graczem Azor97pl i we 2 zaczęli mnie klepać ale Azor97pl jak go poprosiłem to oddał mi rzeczy a kvs1889 ani razu. Dobra ale jak chce mnie zabijać to to niech zabija ale przynajmniej niech oddaje moje rzeczy na które sam zarobiłem. Jak uda mi się nagrać to prześlę filmik i ss. (Działo to się to przez ok.1,5tygodziam (nie zabijał mnie codziennie lecz bardzo często).
Jakieś dowody w sprawie? Bo każdy może sobie powiedzieć, że ktoś go nęka. Może więcej szczegółów, informacji które by się przydały by rozwiązać sytuacje?
Killi na Tobie mam łącznie 14, wspomniałeś że zabijam cie po 2 razy dziennie przez 1,5 tyg ale najwyraźniej kłamiesz ponieważ te kille zrobiłem miesiąc temu, w tym tygodniu może doszło z 5 z czego 3/4 u mamcheaty na "gwarpie". Moim zdaniem nie utrudniam ci gry, dziaiaj chciałeś mnie zapewne wytepać w pułapkę (napisaleś to bez kontekstu, bez uprzedzania żebym tepnął do ciebie) : https://cdn.discordapp.com/attachments/6...nknown.png. Dodatkowo nie dodałeś żadnych argumentów jak i dowodów.
Z twoim zabijaniem nie mam nic wspólnego, na twojej działce nie byłem - jeśli byłem to przypadkiem przelatując nad nią. (Plus raz jak mnie w jakąś dziurę tepnąłeś) Proszę mnie nie mieszać w takie akcje. Co do sytuacji z kvsem, zacząłeś bić go z kolegą w 2 osoby to co się dziwisz że ktoś się mści?
Na survivalu nie muszę ci oddawać itemów, bardziej chodzi w nękaniu o samo zabijanie co nie zdarzało się tak często.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
4 gości |