Odwołanie do bana |
1.Nick w grze: Abrahab
2.Data ukarania:07.04.2020 3.Nick osoby karzącej:MiroTcz 4.Powód Bana:[b]perfidne zbudowanie afczarki i omijanie systemu afk na skyblocku[/b] 5.Dlaczego uważam ,że powinienem dostać unbana:Fakt posiadałem taki system, ale z niego nie korzystałem bo nie miałem takiej potrzeby bo gdy szedłem AFK to tak zostawałem na wyspie poza afczarką.
To po co ją wybudowałeś, skoro "i tak z niej nie korzystałeś"? Dla mnie sam za fakt o usiłowaniu wykorzystania takiego rozwiązania w celu uniknięcia wyrzucenia przez plugin powinieneś zostać ukarany. Co do czasu bana - jestem za skróceniem bana do tygodnia, ponieważ taki mechanizm nie robi szkód na serwerze.
Cytat:5.Dlaczego uważam ,że powinienem dostać unbana:Fakt posiadałem taki system, ale z niego nie korzystałem bo nie miałem takiej potrzeby bo gdy szedłem AFK to tak zostawałem na wyspie poza afczarką. To po co ją wybudowałeś? Żeby stała sobie o tak? Czekam głębszych wyjaśnień, bo myślę, że te odwołanie jest "za bardzo koloryzowane" przez Ciebie... Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
1
Hmmmm. Odwołanie do długich nie należy, dużo też nie wyjaśnia. Zbudowałeś afczarke, ale z niej nie korzystałeś, więc po co ona tam właściwie stała? Dla ozdoby? Grasz już trochę na serwerze i powinieneś wiedzieć, że afczarki na serwerze są zabronione. Nawet jeżeli z niej nie korzystałeś to ona nie powinna mieć tam w ogóle prawa bytu. Jakbyś był w stanie powiedzieć trochę więcej to może i więcej by się wyjaśniło. Aktualnie jestem za skróceniem bana do tygodnia-dwóch, no i za natychmiastowym usunięciem afczarki.
(07-04-2020, 19:24 PM)xKieras_ napisał(a):Cytat:5.Dlaczego uważam ,że powinienem dostać unbana:Fakt posiadałem taki system, ale z niego nie korzystałem bo nie miałem takiej potrzeby bo gdy szedłem AFK to tak zostawałem na wyspie poza afczarką. zrobiłem to źle i nie miałem potrzeby stać afk jak od zrobienia tego prawie cały czas byłem aktywny czyli jakieś 1h a przez ta chwile co bylem afk(2-3 minuty) stałem na wyspie bo dostałem afk a za samo posiadanie nie ma bana według regulaminu tylko za używanie jest więc nom.
Biorąc Twoją wypowiedzieć na logikę - "zbudowałem afczarkę, nawet jej nie testowałem, stała sobie i o niej zapomniałem"
Sorki, ale nie wierzę w to, że ani razu jej nie użyłeś. Co do bana - jestem za możliwością wykupienia UB.
1
Wiesz, z jakiegoś powodu ją tam wybudowałeś, a jeżeli nie do korzystania z niej to z jakiego? Sam fakt, że w zasadzie planowałeś używanie jej myślę, że jest wystarczający do bana.
Zauważyłem jedną rzecz, przeczytałeś odwołanie szczere a moim zdaniem to nie jest ODWOŁANIE. Według mnie do 2 tyg bana albo dłużej.
- SuperOski na telefonach
1
(07-04-2020, 19:38 PM)Melodiasen napisał(a): Wiesz, z jakiegoś powodu ją tam wybudowałeś, a jeżeli nie do korzystania z niej to z jakiego? Sam fakt, że w zasadzie planowałeś używanie jej myślę, że jest wystarczający do bana.Moim zdaniem planowanie użycia nie jest równoznaczne z użyciem i tak jeśli jeszcze nie zdążyłem jej użyć to mogło chociaż być ostrzeżenie a nie ban od razu
1
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |