Popcorneyto |
Nick w grze:
Popcorneyto Wiek: 11 lat za 6 miesiący 12 Staż na serwerze (od kiedy grasz): Początek Października 2016 roku. Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: Od 2 do 3 godzin. Otrzymane na serwerze kary: 2 mute 1 na 20 sec,drugi na 24h Długość gry w Minecraft: ok 5 lat Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Tak, Budowniczego. Obecni Administratorzy (wymień): MiroTcz,Inquisitor4k,_Maci13_,N_Thinker. Obecni Moderatorzy (wymień): Stawcia i Ladykotka Obecni Czat Moderatorzy (wymień): NewEnforcer,Animekowa,TheZiomej Komendy KidModa/CzatModa: KidMod: -kick /kick *nick* *powód* -/tempmute /tempmute *nick* *czas* *powód* CzatMod: -kick /kick *nick* *powód* -/tempmute i mute /tempmute *nick* *czas* *powód* /mute *nick* *powód* -jail /jail *nick* cela1 *powód* -cc i cl /cl - wyłączanie czatu /cc - włączanie czatu Obowiązki KidModa/CzatModa: -Dbanie o czystość na czacie. -Pomaganie w rozwiązywaniu problemów, np. dotyczących Craftingu itemów. -Informowanie Administracji o problemach. -Dostepność do użytkowników i Administracji Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera: Aktualnie nie Gdzie znajduje się regulamin: Regulamin znajduje się na stronce (forum) serwera i w zegarze pod nazwą Menu Serwera > Pomoc > Regulamin Serwera. Dlaczego właśnie Ty: Lubię zdobywać nowe doświadczenia.Staram się być uprzejmy i nie przeklinać.Niestety czasami mam dziwne głupawki i inni mnie nie rozumieją. Opisz siebie (minimum 6 zdań): Jestem dość sympatyczną osobą.Mam wiele przyjaciół na serwerze i lepiej ze mną nie zadzierać. Lubię się uczyć w mojej szkole i moim mottem jest : Nie musisz dążyć do celu,cel sam do ciebie przyjdzie. Interesuję się grafiką komputerową i rysowaniem, w wolnych chwilach też maluję swoje rysunki. Jestem bardzo dobrym uczniem.Pierwszy raz zacząłem grać w różne gry w wieku 6 lat (na początku na przeglądarce), a później w grę komputerową. Bardzo lubię grać, śmiać i rysować z moimi przyjaciółmi.
Ehh. Nie chcę Ciebie obrażać , i wiem ,że za krótko cb znam ale nie jesteś miły. Raz była taka nie miła sytuacja , o której napewno pamiętasz. Przezywałeś mnie oraz przeklinałeś więc raczej jestem na nie. Nie wydaje mi się by taka osoba jak ty była w administracji
Więc jestem na NIE A i zapomniałam dopisać ,że wraz z Kary i heheszkiem nękałeś mnie na mojej działce
Jestem na NIE. Za dużo akcji w których to wyzywałeś i przeklinałeś na chacie. PS. STAWCIA NIE JEST MODERATORKĄ A MACI ADMINEM -.-
''Lubię zdobywać nowe doświadczenia.Staram się być uprzejmy i nie przeklinać.Niestety czasami mam dziwne głupawki i inni mnie nie rozumieją.'' U osoby kandydującej na KidModa nie powinno być ''dziwnych głupawek''. i lepiej ze mną nie zadzierać Bo zaczniesz przeklinać? No comment. 2 mute 1 na 20 sec,drugi na 24h Nie widziałam, żebyś za to przeprosił. ![]()
Całkiem ładnie napisane podanie, wydajesz się być miły, chociaż mam kilka uwag (nie że się czepiam, po prostu szczerość mi nakazuje
![]() Po pierwsze wypowiedź "lepiej ze mną nie zadzierać" nie zabrzmiała według mnie zbyt dobrze, to tak jakbyś miał się mścić i być niemiły dla kogoś, kogo nie polubisz. Drugą sprawą jest wiek, trochę młodyś i nie wiem jak tam u Ciebie z ogarnianiem siebie innych. Trzecia i w sumie ostatnia sprawa to ta sytuacja, która miała miejsce kilka dni temu, uczepiłeś się mnie i Przemka, bardzo denerwujące to było i tak jakoś troszeczkę mi podpadło. Podsumowując jestem neutralna z przewagą na nie. Aczkolwiek życzę powodzenia. ![]() P.s Stawcia nie jest już modem ![]() ![]()
Ej i jego podanie jest bardzo podobne do podania TheZiomej'a. Wejdźcie w podania przyjęte i przeczytajcie podanie TheZiomeja.Sami zobaczcie
Nie przeklinasz? Naprawdę??? *długi, niekończący się śmiech, po którym następuje facepalm*
Kiedy patrzałam gdy Thinker grał, widziałam jak ot tak po prostu zabijałeś czyjeś psy. Ogólnie innym przeszkadzasz tylko dlatego, że Ci się nudzi. A co to za argument!? Bez urazy, ale uważam Cię za nooba. Kiedyś wydawałeś mi się być fajny, jednak tak naprawdę jesteś irytujący. Spamisz non-stop na shoutboxie rzeczami typu CZEMU WYWALIŁO SERWER????!!!!. Nie piszę tego, by Cię urazić. Wyrażam moje własne zdanie. Jestem na NIE. 私 は マルヴィナ アラ ルビインン です (`・∀・´) 私はこのサーバーが好きです! ̄ω ̄
Popco... jesteś przedstawicielem graczy którzy prowadzą łowiecki tryb gry, nie robisz tak często ale zdarza ci się nawet wobec nowych graczy.
(Bieganie z Karrym i heheszkiem i nękanie graczy nowych jak i takich którzy są już na naszym serwerze trochę nie jest dobrym PR dla Ciebie) Spamisz na shoutbox a jak ktoś zwróci ci uwagę nie dociera to do Ciebie. ( na problemy z hostingiem administracja nic nie może poradzić) Zdarza Ci się wyzywać, muty za nic się nie biorą. Stawik nie jest modem a maci adminem i to już od jakiegoś czasu... Bywasz miły owszem ale ostatnio zdarza Ci się to bardzo rzadko -.- Jestem na nie. ![]() ![]()
Jestem na NIE! Wystarczy mi jedna sytuacja, gdzie nazwałeś kurczaka "hu*". To niepoważne... Miales milion sytuacji, gdzie przeklinałeś, wyzywałeś, itp. Dlatego jestem na NIE.
{"message":" (16-02-2017, 18:55 PM)Damexti napisał(a): \nEj i jego podanie jest bardzo podobne do podania TheZiomej'a. Wejd\u017acie w podania przyj\u0119te i przeczytajcie podanie TheZiomeja.Sami zobaczcie\n[\/quote]\n\n"}Faktycznie! Komendy są chyba skopiowane.... Naprawdę? Założę się, że gdybym sam nie napisał komend nie byłbym teraz CzatModeratorem... Jeszcze jedno się przyczepię... masz 11 lat i grasz "5 lat" to jak miałeś 6 lat graleś w MC? Wątpię... w poprzednim podaniu (z grudnia 2016) piszesz, ze masz 10 lat a tu, ze w tym roku masz 12... Serio? ![]()
Cytat:masz 11 lat i grasz "5 lat" to jak miałeś 6 lat graleś w MC? Wątpię...Dlaczego nie? Mój najmłodszy brat pierwszy raz grał w to, gdy miał 4-5 lat. Druga kwestia to udowodnić taki staż. Patrząc wyłącznie na podanie, a nie skupianie się na danej osobie jest to na tym etapie tak samo wiarygodne jak napisanie, że ma się 18 lat i 5 lat gry w MC. Gracze już się wypowiedzieli, nie mam nic do dodania. Podanie odrzucone ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |