Skarga na gracza pandzula69 |
ze tak zawsze podczas rekru zaczynacie lapac cheaterow a jak rekru znika a kandydaci sie nie dostaja to juz koniec wzorowego obywatela mw
1
Ja znam sytuacje może troszeczke lepiej, rozmawiałem z nim kilka dni temu bo coś tam od de mnie chciał ale to nie ważne. Tego gracza konto czyli pandzula69, to jest główne konto, a konto pandzula to jest konto gdzie graja 3 osoby: szymongro, AFZ_k i pandzula69. Według mnie to nie jest multikonto tej osoby a trzech osób multikonto, czyli: szymongro, AFZ_k i pandzula69.
- SuperOski na komputerze
Dzień zagłady jest blisko....
Co nie zmienia faktu, że zbanowany mógł wejść na tym koncie na serwer omijając bana.
Poza tym tak tylko wspomnę, ze współdzielenie konta jest zabronione i te osoby również powinny zostac ukarane, po wcześniejszym potwierdzeniu.
Ja nie wiem czy współdzielenie konta jest nie legalne, ale jak tak było co napisał naten to powinni zostać ukarani
- SuperOski na komputerze
Dzień zagłady jest blisko....
No ta, ktos napisal że ip pandzula69 różniło sie od ip z konta pandzula. Czyli albo to był AFZ_k albo szymongro.
Temat rozwiązany. Pisałem dziś z Pandzula i stwierdził, że to Kongo jego kuzyna. On sam podczas bana nie grał. Nie jest to na 100% pewne, ale wiadome jedno. Narobiłem niepotrzebnego zamieszania.
hej
Sprawa została rozwiązana. Konto pandziula69 dostało bana na zawsze, a pandziula na 6 dni.
Wątek zgłaszam do zamknięcia. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |