Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

blackqueen138(podanie)

1.NICK W GRZE : blackqueen138

2.WIEK: rocznikowo 15

3.STAŻ NA SERWERZE: od 08.2019

4.CZAS, KTÓRY DZIENNIE MOŻESZ POŚWIĘCAĆ SERWEROWI : 7 godzin

5.CZY JESTEŚ W STANIE POŚWIĘCAĆ CZAS SERWEROWI W PIĄTKOWE WIECZORY: zdecydowanie tak 

6.OTRZYMANE NA SERWERZE KARY : brak (tylko wyrzucenie :bez takich )

7.DŁUGOŚĆ GRY W MINECRAFT: od około 2018 r

8.CZY PEŁNIŁEŚ JAKĄŚ FUNKCJE NA INNYM SERWERZE: niestety nie

9.CZY POSIADASZ KONTO NA SERWISIE DISCORD: tak

10.OBECNI ADMINISTRATORZY:

MiroTcz

Ladykotka

Animekowa

N_Thinker

OBECNI SUPERMODERATORZY

Damonte

Naten_13

11.OBOWIĄZKI ADMINISTRACJI

Pomoc graczom

Aktywność na kazdym podserwerze

Znajomośc pluginow serwera

Znajomość komend serwera

Pilnowanie chatu

Odciązanie wyższej rangi czlonkow administracji

informowanie czlonkow administracji wyzszej rangi o problemach technicznych

12.CZY ZNASZ JAKIEŚ BŁEDY/BUGI SERWERA  :
nie

13.GDZIE ZNAJDUJE SIE REGULAMIN?
na serwerze  /regulamin i pod danym linkiem

14.DLACZEGO WŁASNIE TY

Ponieważ mimo mojego wieku uważam ze jestem odpowiedzialna za to co robie i za innych , potrafie kontrolować siebie aby sytuacje nie wychodziły za daleko chociąż nie gram zbyt dlugo w minecrafta to potrafie wiele znajomość moich komend nie jest za duża ale z chęcia włożylabym duzo w pracy w to zeby było jak najlepiej.

15.OPISZ SIEBIE:

Mam na imię Ania chodzę do 8 klasy jestem zazwyczaj zaufaną osoba wśrod innych, moją pasją jest gimnastyka i jazda konna . Pochodzę z woj. Śląskiego . W wolnym czasie uprawiam moją pasje lub gram w gry przeważnie w minecrafta ,spedzam dużo czasu grajac na serwerze mine world budując lub rozwijając sie na nim . Lubie nawiazywac nowe znajomosci nie zawsze wychodzi to dobrze ale nie przejmujmy sie głowa do gory i iśc dalej . w wolnych chwilach nie tylko gram i rozszerzam swoja pasje lecz kocham słuchać muzyki najbardziej bedoesa i smutnych piosenek bardzo mnie to  rozluźnia i uspokoja, rownież często czytam wpisy na forum i jestem aktywna na discordzie .Z charakteru jestem bardzo miłą osoba i pomocna kocham sprawiać radość u innych nie  zapominając tez o sobie a takze .

Moim zdaniem, nie wyróżniasz się w żaden sposób na chacie, nie jesteś na nim aktywna - a to ważne jeśli chce się zostać KidModem.
Nie znam cię, nie miałem okazji z Tobą grać. Podanie się zlewa, ciężko się mi je czytało.
Jestem na NIE.
[Obrazek: gwABAgQIECAgZNoAAQIECBAgQIAAAQIECBAgQIAA...ABAgQI.png]

Jak dla mnie podanie nie jest ładnie napisane, ciężko się czyta, nie jest przejrzyste. Nie ma wypunktowanych treści.
Uważam, że jesteś z nami za krótko, by ubiegać się do wejścia do Administracji.
Co do czatu: jesteś mało aktywna, a jak jesteś to tylko w swoim gronie znajomych. Raz czy dwa razy widziałam, że podawałaś komendy dla innych graczy, którzy potrzebowali pomocy. To na plus, jednak za mało.
Myślę, że większy staż w kolejnej rekrutacji będzie przychylny.
Jak narazie jestem na nie.
[Obrazek: 400_24_07_20_7_27_34.gif]

Jak już napisali moi przedmówcy... Nie wyróżniasz się na chacie. Szczerze to nigdy Cię nie widziałem. Tylko słyszałem jak ktoś o tobie wspomina, więc jakoś bardzo nie mogę się wypowiedzieć na Twój temat.
Podanie jest jednolite i ciężko się je czyta. 
Moim zdaniem powinnaś spróbować następnym razem. Jestem na: NIE
[Obrazek: Sygn2.png]

Często Cie widzę na serwerze, jesteś osobą kulturalną i miła. Wiek oczywiście na plus jak i liczba godzin które możesz spędzić na serwerze. Aktualnie jest neutralny z przychylniem na TAK
1

Nie wyróżniasz się w grze, dużo osób Cię nie zna. Jeszcze nie widziałam, żebyś pomagała na chacie. Z aktywnością na forum bardzo słabo. Ze względu na to otrzymujesz ode mnie NIE. Popraw kilka rzeczy i spróbuj w następnej rekrutacji - może się uda.

Zacznę od tego iż jak zobaczyłam podanie z tytułem: blackqueen138(podanie) i moja pierwsza myśl: "A kto to jest?"
Niestety z ciężkim sercem przyznam że nie znam Cię jako naszego gracza. Znaczy się gdzieś mi się przewijał na serwerze Twój nick ale jak widać nie utkwił w mojej głowie. Może być to spowodowane iż jesteś z nami około pół roku. Jeśli chodzi o podanie to jest dla mnie słabo czytelne ale to nie jest oczywiście najważniejsze. Twój wiek i czas który możesz poświęcić dla serwera jest jak najbardziej na plus. W tej rekrutacji zostaję neutralna z przechyleniem na nie i proponowałabym spróbować przy następnej kiedy będziesz z nami dłużej i będziesz bardziej rozpoznawalna dla nas.

Ja jestem na nie
[Obrazek: Screenshot_20241222_012945_Gallery.jpg?e...430d0d4f7&]
1

Natalia2588 jeżeli nie przestaniesz pisać bezsensownych "jestem na tak" i "jestem na nie" tylko po to, aby sobie robić posty na forum dostaniesz tu bana
[Obrazek: Sygn2.png]

Pokaż bardziej, że Ci zależy (skup się przede wszystkim na powtarzających się w opiniach minusach) i spróbuj w następnej rekrutacji.

Podanie odrzucone
[Obrazek: spawn4edy1.gif]

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości