[PODANIE] xWolfermann |
Nick w grze: xWolfermann (na 3 edy HeroicznyConan, na 2 zuzia)
Wiek: 17 lat Staż na serwerze: Od środka 2 edy Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: 4-6h, zazwyczaj po południu i wieczorem Czy jesteś w stanie poświęcać czas w piątkowe wieczory: Oczywiście, nawet do 3h Otrzymane na serwerze kary: Jeden kick, i na 2 edycji ban (dostałem UB, tutaj jest ten wniosek: https://forum.mineworld.pl/showthread.php?tid=1804) Długość gry w Minecraft: Od 2014 roku Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Nie Czy posiadasz konto w serwisie Discord: Tak Obecni Administratorzy: MiroTcz, N_Thinker, Animekowa i Ladykotka Obecni Supermoderatorzy: Naten_13 i Damonte Obecni Moderatorzy: brak Obowiązki administracji: Sprawdzanie czatu Pomoc graczom na serwerze Pouczanie graczy za złe zachowanie/wymierzanie kar Aktywność na serwerach (Creative, Skyblock, Survival) Zgłaszanie problemów technicznych wyższym członkom Znajomość użycia komend/pluginów (np. Zwierzaków na cv,sv) Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera: Kiedy siedzi się na schodach/dywanach nie można ich zniszczyć, oraz używanie komendy /bronie w celu zniszczenia ramek na działce, do której nie jest się dodanym (Creative) Gdzide znajduje się regulamin: Na serwerze Discorda #regulamin, na stronie regulamin.mineworld.pl, w skróconej formie na serwerze pod komendą /regulamin Dlaczego właśnie ty: Jestem bardzo przywiązany do tego serwera. To mój ulubiony serwer Minecrafta. Nie rozumiem, czemu zapuściłem się tak, żeby dostać bana. Już nigdy więcej tego nie zrobię i przyrzekam na słowo. Jestem lubiany wśród większości członków serwera. Uważam również, że administracja tego serwera jest bardzo miła i doskonale spełnia swoje obowiązki. Ja również chciałbym być wśród nich. Opisz siebie (minimum 6 zdań): Nazywam się Wiktor i mam 17 lat. Mieszkam w Szpetalu Górnym kWłocławka i lubię grać w gry komputerowe, a szczególnie Minecraft. Gram też często na sieci serwerów Mineworld (co jest chyba oczywiste). Poza tym lubię sport, a najbardziej koszykówkę. Starannie wypełniam wszystkie moje obowiązki, nie przeklinam i jestem pracowity. Kary znoszę bez narzekania. Z przedmiotów szkolnych lubię matematykę i fizykę. Mam wielu przyjaciół, w tym także tych internetowych, a niektórych poznałem właśnie dzięki tej sieci serwerów. Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Że tak zapytam odbiegając od tematu, jesteś kobietą czy mężczyzną? Widzę w podaniu mężczyznę, jednak po zerknięciu na odwołanie od bana piszesz w formie żeńskiej, więc jak jest?
1
1
Aha... Podszywanie się i brak wyróżnienia się z tłumu... Jestem zmuszony do głosu na: NIE
Raczej nie wyróżniasz się z tłumu, nie widziałam jeszcze, abyś komuś pomagał. Nie jesteś aktywny na forum. Poza tym, podszywanie według mnie zdecydowanie wyklucza Cię z rekrutacji. Jestem na NIE.
No to i ja się wypowiem ale nie będę się za wiele rozpisywać. Jeśli chodzi o plusy to podanie napisane ładnie, wiek odpowiedni (o ile jest prawdziwy). Staż na serwerze też jest dość długi oraz czas który możesz poświęcić dla serwera też jest super. No i tu się kończą plusy które niestety zostają znokautowane przez minusy takie jak: podszywanie się pod dziewczynę co w moim odczuciu nieuwiarygodniania Twoją osobę ( teraz to nawet nie wiadomo czy to co napisałeś w podaniu jest prawdą). Kolejnym minusem jest to iż dla mnie niczym się nie wyróżniasz na tle innych kandydatów do administracji. No i ten ban który sama osobiście Ci dałam a dostałeś/łaś ?? szanse grania na nowym koncie tylko z dobrej woli administracji. Niestety jestem na NIE. Może przy następnej rekrutacji jeśli zaczniesz się angażować w życie serwera i uwiarygodnisz swoją osobę.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |