Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

[Podanie] SARSUnicorn

Nick w grze: SARSUnicorn
Staż na serwerze (od kiedy grasz): Początki 3 edycji
Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: 2-4 H (często godziny nocne wieczorne)
Czy jesteś w stanie poświęcać czas serwerowi w piątkowe wieczory: 1/2 wieczorów 
Otrzymane na serwerze kary: Brak
Długość gry w Minecraft: całą bete
Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Administracja , moderacja na 10+ serwerach (zawsze pilnowanie cheaterów)
Czy posiadasz konto w serwisie Discord: OFC
Obecni Administratorzy (wymień): 
MiroTcz
 N_Thinker 
Ladykotka 
Animekowa
 + Lelouch Marika07  Najcik jako "ViceAdministratorzy"
Obecni SuperModeratorzy (wymień):

Naten_13 
Damonte

Obecni Moderatorzy (wymień): brak
Obowiązki administracji:

Przede wszystkim pomoc graczom.
 Pilnowanie chatu.
 Pilnowanie przestrzegania regulaminu.
Zgłaszanie wszelkich błędów, problemów wyższym członkom administracji.
no i oczywiście zachowanie ( administracja to nie imunitet na regulamin)

Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera (jeśli tak to wymień): troche tego będzie ale przedewszystkim  usuwanie limitu z petów (tak dało się im wbić dowolny nawet 1000 lvl)
Gdzie znajduje się regulamin: https://mineworld.pl/index.php/regulamin/ i https://www.forum.mineworld.pl/forumdisplay.php?fid=19
Dlaczego właśnie Ty: Flood i zachowanie w godzinach nocnych bywa dobijające a wracam do grania po pracy 
Opisz siebie (minimum 6 zdań): SARSUnicorn mistyczny jednorożec , a na poważnie to jestem w klasie maturalnej technikum informatycznym, w weekendy dobrabiam jako barista, umiem w redstone i budowanie , pvp to dla mnie walenie w klawiature , a parkur to bug egzystencji. uwielbiam sarkazm i ironie, nie nawidze spamu i wyzywania się przekleństwami. No ale jak ktoś ma problem to i tak pomoge , nawet nie dlatego że chce ale sam fakt nudy jest motywujący do pomagania newbe , albo gorzej utalentowanym Uśmiech . Nie jestem pewien czy jest sens się przedstawiać bo raczej przynajmniej połowa ludzi mnie chociaż kojaży.
"Jest tylko jeden sposób na walkę z plagą, Izoluj i czekaj aż zniknie"
[Obrazek: 54268354_385928522206519_8928533892172873728_n.png]

Zmień proszę formatowanie tekstu bo coś poszło nie tak.
W podaniu pisze o podanie danych Administratorów, nie vice. Takie szczegóły jak narazie.
[Obrazek: 400_24_07_20_7_27_34.gif]
1

Usunełem wszelkie formatowania, Viceadminów dodałem bo nadal są częścią administracji (pozatym was lubie Duży Uśmiech)

Plusy: (te pogrubione i podkreślone są ważniejsze i bardziej wpływają w mojej opinii na rozpatrzenie tego podania)
          (te ciemniejszą czcionką i kursywą są mniej ważne i mniej wpływają w mojej opinii na rozpatrzenie tego podania)
- Już wcześniej byłeś Administratorem i masz doświadczenie
- Starasz się Pomagać
- Jesteś nawet miły, ALE (reszta w minusach)
- Dobrze znasz obowiązki administracji
- Brak kar

Minusy: (te pogrubione i podkreślone są ważniejsze i bardziej wpływają w mojej opinii na rozpatrzenie tego podania)
             (te ciemniejszą czcionką i kursywą są mniej ważne i mniej wpływają w mojej opinii na rozpatrzenie tego podania)
- [...] ALE często również potrafisz innym dopiec i trochę powyzywać
- Ostatnio Ciebie nie było na serwerze i Twoja obecna aktywność również nie jest powalająca

Obecnie Cię jakoś nie widzę w roli Administratora, ale jeszcze zobaczymy. Pozostaję: NEUTRALNY
[Obrazek: Sygn2.png]

Również jestem neutralny jak Naten_13.
Musisz popracować nad obecnością i aktywnością.
Raz się umiera. 

feel sad, człek zrobił se 2 mies przerwy kase na kompa zebrał , i już że aktywności nie ma

To tak, moim zdaniem podanie jest nieestetyczne, zlewa się.
Przejdźmy do Ciebie. Nie widziałem abyś komuś ubliżał. Musisz poprawić swoją aktywność na creative.
Pozostaję NEUTRALNY z przechyleniem na TAK.

[EDIT] Zmieniam ocenę.
[Obrazek: gwABAgQIECAgZNoAAQIECBAgQIAAAQIECBAgQIAA...ABAgQI.png]

Wydaje mi się że pasowałbyś do roli administratora. Wydaje mi się że masz trochę inne, luźniejsze podejście do niektórych spraw, a takie też jest przydatne. Ostatnio może i cię nie widywano ale wcześniej często przesiadywałeś zarówno w grze jak i na discordzie. Myślę że z aktywnością dużych problemów by nie było.
Wiek jest jak najbardziej na plus. Miły, sympatyczny, pomocny i lubi jednorożce.

Według mnie osoba warta uwagi.
Jestem zdecydowanie na tak!

Twój wiek jest jak najbardziej na plus. Plusem jest również to, że pełniłeś funkcję na innych serwerach. Brak kar też jest korzystny dla Ciebie. Osobiście słabo Cię znam, odbieram Cię jako osobę bardzo wyluzowaną i sarkastyczną. Odnoszę wrażenie iż byłeś aktywny przez piewsze 2-3 miesiące edycji a później spadła aktywność. Ok napisałeś że spowodowana zmianą sprzętu ale nawet teraz jak "wróciłeś" nie widzę Cię za często i zbyt aktywnie zaangażowanego w życie serwera. Może i mam dość nudne i staroświeckie podejście ale dla mnie członek administracji powinien być dość często na serwerze a nie na nim bywać od czasu do czasu. Jestem na nie.

"nie widzę Cię za często i zbyt aktywnie zaangażowanego w życie serwera" > w weekendy wybieram godziny wręcz nocne (po 22) gdy nie zawsze jest administracja "dla mnie członek administracji powinien być dość często na serwerze a nie na nim bywać od czasu do czasu." > i tu zaczyna się problem bo zgłaszam się właśnie ze względu że i ja często nie widuje administracji nawet w tygodniu
1

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości