odwołanie do bana |
1.Kret
2.2019 11 04 3. Mirotcz 4.przesadne lagowanie dzialkami przy nieuzasadnionym uzyciu duzej liczby bytow blokow i mechanizmow 5. wszystko jest uzasadnione. byty? są potrzebne w farmie (lisy, kurczaki). bloki? głowy są blokami ozdobnymi. nie moge ich użyć w czymś innym więc je używam jako ozdoby. mechanizmy? są potrzebne do zarabiania.
normalnie z niektórymi to się nie da.... eh szkoda gadać.. tłumaczyć
"Jest tylko jeden sposób na walkę z plagą, Izoluj i czekaj aż zniknie"
Ciekawe czy bym dostał unban za farmę z początku edycji pisząc w ten sposób xD
Pistony? Były mi potrzebne do przesuwania piasku. Kaktusy? No przecież planowałem je później sprzedawać. A co to moja wina że trochę serwer obciążyło?
1
Wizyta na twojej działce kończyła się w najlepszym wypadku kilkusekundowym zamrożeniem gry, a w najgorszym - crashem (sprawdziłem wraz z innym członkiem administracji).
Tak niekorzystne warunki do gry można wykorzystać np. do teleportowania i zabijania graczy. W dodatku na co najmniej jednym z chunków przekroczyłeś limit głów (nie wnikam jak do tego doszło). Wszędzie w przypadkowych miejscach miałeś porozstawiane głowy, często po kilka głów tych samych osób, bezsensowne mechanizmy (jeden z nich wrzuca jajka do lawy). Gdzie się człowiek nie odwróci to kilka-kilkanaście bloków dalej jakaś farma, detektory, wagoniki, redstone. Bardziej już tego wszystkiego upchać się chyba nie dało. Takie zabawy można sobie urządzać w trybie singleplayer, ale nie na serwerze. Większość głów oraz niektóre bloki (m.in. piece) zostały usunięte i umieszczone w skrzyniach na twojej działce. Możesz je postawić ponownie, ale w rozsądny sposób, dalej i nie rozrzucone w każdym możliwym miejscu. Jeśli sytuacja znowu się pogorszy będą miały miejsce kolejne interwencje. Ban pozostaje bez zmian. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |