[Podanie] Weneki |
Podanie ładnie napisane po za tym osoba jest bardzo miła myślę że to będzie dobry wybór
Podanie przejrzyście napisane. Jesteś miłą oraz koleżeńską osobą dlatego ode mnie masz duże tak
Troszkę młoda jesteś, jednak widując Cię na serwerze dosyć często, nie widziałam żadnych nieodpowiednich zachowań z Twojej strony.
Wręcz przeciwnie, umiesz zachowywać się adekwatnie do danej sytuacji, nie jesteś "szkodliwa", że tak to ujmę. Choć nie zauważyłam też, byś się szczególnie wyróżniała. Co do podania, ładnie i schludnie napisane. Uważam, że można dać Ci szansę.
Osoba młoda ale nie daje tego po sobie poznać. Miła, pomocna, radzi sobie z ludźmi i nie daje się zwieść "słodkim słówkom". Pozostawiła swój wkład w życiu serwera budując obecny /warp areny, znacznie poprawiając graczom komfort gry. Trochę ją znając, między innymi z projektu Auris, myślę że dałaby sobie radę w administracji. Jestem jak najbardziej na tak!
Zdajesz się być bardziej rozgarnięta niż przeciętna dziewczyna w tym wieku. Zachowujesz na czacie kulturę, nie stwarzasz problemów i z tego co widzę, to jesteś miła dla graczy. Jedyny minus to aktywność ostatnimi czasy, ale myślę, że jak się dostaniesz to się to zmieni. Jestem za daniem Ci szansy.
Twoja aktywność liczona w godzinach wygląda słabo w ostatnich miesiącach (z trudem osiąga 20h, a w obecnym miesiącu masz na razie 16 godzin). Może w połączeniu z czasem spędzanym na forum i Discordzie wychodzi trochę więcej. Napisałaś jednak, że gdybyś została przyjęta to ta kwestia uległaby poprawie.
Od momentu złożenia podania zdarzyło Ci się zaliczyć drobne wpadki [każdemu się mogą zdarzyć, ale warto o tym wspomnieć żebyś też wiedziała z czym lepiej się pilnować] (np. na czacie, gdy niekulturalnie zwróciłaś się do gracza używając pokemoniastego pisma), nieprzyzwoita nazwa na naszym serwerze Discord, która była wyświetlana przez większość czasu rekrutacji i która to została zmieniona dopiero po moim zwróceniu uwagi. Również mam wrażenie, że bywałaś stronnicza, w szczególności kiedy dochodziło do dużych napięć na linii gracz-administracja, ale to dotyczy dawnych sytuacji; być może obecnie wygląda to inaczej. Pomogłaś z jednym z bardziej zaniedbanych kiedyś elementów tak jak wspomniał Quanarin i to jest plus, a pomysł z księgarnią to kolejna rzecz, którą dobrze jest przypomnieć. Minęło już od tego trochę czasu, a chciałbym widzieć więcej aktywności, ostatnio nie wyróżniasz się znacząco. Podanie przejdzie do kolejnego "etapu" i po konsultacji z administracją podejmę ostateczną decyzję. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |