[Podanie] Quanarin |
jestem na tak
Wiek bradzo na +, staż na serwerze dobry oraz nie da sie go sprowokować (testowałem)
Po twoim stylu bycia widać, że nie idziesz po rangę lub po odrobinę władzy nad graczami. Natomiast widać, że chcesz pomóc przy utrzymywaniu porządku na serwerze i wspieraniu jego rozwoju. Pozytywne rozpatrzenie tego podania spowoduje nagły wzrost poziomu energii i świeżości w aktualnym składzie administracji, dlatego popieram Twoją kandydaturę.
Może wypowiem się w ten sposób podanie jest czytelne, bardzo fajnie się je czyta. Twój wiek jest jak najbardziej na plus. Około 2 lat stażu na serwerze mówi same za siebie. Odbieram Cię jako osobę kulturalną, miłą i lubianą przez graczy. Duża aktywność w rozwoju serwera jest również mega na plus. Myślę że jak najbardziej przyda nam się ktoś taki jak Ty w naszych szeregach Jestem jak najbardziej na tak
Jak najbardziej jestem na tak, podpisuję się pod wypowiedziami osób wyżej, bardzo czytelne i estetyczne podanie, a i sam kandydat jest poukładany i uważam, że doskonale się nadaje, aby wstąpić w nasze progi.
Bardzo kulturalna osoba. Przede wszystkim cierpliwa i taka, którą trudno wyprowadzić z równowagi, co ceni się w administracji. Pomocny i angażujący się w życie serwera, a na dodatek aktywny i często widywany na chacie. Sama Unia Północna jest dowodem zaangażowania i poświęcenia temu co robi. Wielki projekt, w który wkłada 100 % siebie. Niczego nigdy nie zaniedbywał i wszystko ma zawsze poukładane. Miła osoba z którą można przegadać całe godziny. Oczywiście jestem na tak.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
7 gości |