Robert :) |
Nick w grze:
Near
Staż na serwerze (od kiedy grasz):
pierwsza edycja listopad Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi:
5h Czy jesteś w stanie poświęcać czas serwerowi w piątkowe wieczory:
Jak najbardziej Otrzymane na serwerze kary:
Brak [na tym nicku] Długość gry w Minecraft:
7 lat [mniej wiecej] Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze:
Administrator Czy posiadasz konto w serwisie Discord:
Tak Obecni Administratorzy (wymień):
- MiroTcz
- N_Thinker
- LadyKotka
- animekowa
Obecni SuperModeratorzy (wymień):
-Brak
Obecni Moderatorzy (wymień):
- Pawelek1212
- Milkahinka
Komendy KidModa/CzatModa:
- /kick
- /tempmute
- /warn
Obowiązki KidModa/CzatModa:
Zadbanie o to aby na serwerze było pięknie i wesoło
Czy znasz jakieś błędy/bugi serwera (jeśli tak to wymień):
- Wszystkie które znałem zgłosiłem
Gdzie znajduje się regulamin:
Na stronie oraz w grze pod komendą /regulamin
Dlaczego właśnie Ty:
Mam doświadczenie w zarządzaniu serwerami oraz trudno dość wyprowadzić mnie z równowagi. Gdy został bym KidModem to starałbym się aby ten serwer był jak najlepszy,
dbałbym o wyskoki komfort rozgrywki na serwerze oraz różnego rodzaju eventy poboczne dla graczy .
Opisz siebie (minimum 6 zdań):
Witam was wszystkich. Pewnie wielu z was mnie zna, z gry lub z discorda. Jestem osobą przyjazną która lubi wszystkich [oprócz doriana i vaxona ], chcę dołączyć w wasze szeregi aby upiększyć ten serwer oraz aby mój przyjaciel falafelek miał mniej pracy przy pilnowaniu graczy. Bardzo lubię grać w siatkówkę oraz w wszelakie gry komputerowe, zazwyczaj staram się być kulturalny ale nikt ideałem nie jest , chętnie spędzam czas z przyjaciółmi na piątkowych eventach oraz w innych grach.
Jestem osobą zazwyczaj spokojną aczkolwiek też nie. Koniec
Robert...doceniam, że znowu próbujesz (bo już kiedyś się o to starałeś), ale niestety nie jestem w stanie poprzeć Twojego podania.
Podanie wygląda jak dowcip (chyba, że później dokonasz na nim edycji), a przynajmniej ja tak odebrałem niektóre odpowiedzi. Prawdą jest, że grasz tu od dawna i masz spory staż, ale moim zdaniem to nie zmieni (i nie zmienia) pewnych faktów. Jesteś bardzo irytujący, kochasz prowokować i inicjować sprzeczki. Zaufania nadużyłeś u wielu graczy, nie potrafisz się zachować w odpowiedni sposób (w miejscach, które tego wymagają), a na koncie masz jeszcze więcej występków. Twoimi zaletami są: pozytywna energia, poczucie humoru i rozrywkowość. Tak, wspomniałem o humorze, wspomnę też o ciągłym przekraczaniu pewnych granic. Reasumując - podanie jest napisane wręcz nieodpowiednio, moim zdaniem nie sprawdzasz się w roli kandydata i z tego też powodu jestem na nie. EDIT: Nawet nie dopisałeś "[PODANIE]" przed nickiem w wątku. Dzięki, że coś zrobiłeś z niektórymi uwagami i poprawiłeś podanie, ale wciąż nie wygląda to jakbyś był poważny. Ty falaflu na cienkim.
Mimo, że twój staż jak i wiek są na plus, nie jestem przekonany.
Cytat:Otrzymane na serwerze kary:To, że ostatnio zmieniałeś nick nie sprawia, że kary z nicku poprzedniego magicznie idą w zapomnienie. Kolejna sprawa, nie wymieniłeś wszystkich komend. CzatMod posiada jeszcze: /mute, /jail, /cc oraz /chatclear. Obowiązki KidModa/CzatModa opisałeś w dużym skrócie. Nie zawsze jest wesoło gdy ktoś łamie regulamin i trzeba go ukarać. Cytat:trudno dość wyprowadzić mnie z równowagi. Cytat:Jestem osobą przyjazną która lubi wszystkichPo twoim stylu gry byłbym skłonny stwierdzić inaczej. Zgadzam się z Lelouchem i jestem przeciwny twojej kandydaturze.
Podanie odrzucone, powody podane wyżej. Otrzymujesz również zakaz wysyłania nowych podań kiedykolwiek w przyszłości.
1
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |