Wywiad z FireSpirit |
Witajcie Kochani jak przystało na wtorek wrzucam dla Was wywiad, udzielił go mój minecrfatowy szwagier
Zapraszam do czytania 1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. FireSpirit : Ahooj, z tej strony Damian bardziej znany jako FireSpirit. 2) Co robisz w wolnych chwilach? FireSpirit : W wolnych chwilach gram, dużo jeżdżę rowerem, chodzę na ryby. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. FireSpirit : Hmm, moim hobby jest podróżowanie rowerem, lubię wsiąść na niego i pojechać w nieznane. 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? FireSpirit : Niee, ja się niczego nie boje, nie ma takiego czegoś co dałoby radę mnie przestraszyć . 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? FireSpirit : To było bardzo dawno... Coś około 8 lat temu. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? FireSpirit : Chciałem ponownie zagrać w Minecrafta, w internecie szukałem ciekawego serwera i wybrałem ten. 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? FireSpirit : Dodatkowe craftingi, bossy i piątkowe eventy. 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? FireSpirit : Krótko mówiąc siedziba gildii Zina. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? FireSpirit : Buduje, bije moby, pomagam graczom i zwiedzam świat. 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? FireSpirit : Hmm, chyba lagi mnie denerwują . 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? FireSpirit : Było, kilka takich osobników ale w szybki sposób sobie z nimi poradziłem. 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? FireSpirit : Ogólnie to przebywam z ogromną ilością graczy, ale najczęściej z moją żoną Nightmarą. 13) Jak powstał twój nick? FireSpirit : Wymyśliła go pani Nightmara. 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? FireSpirit : Moim obecnym celem jest wbicie na pierwsze miejsce w baltop. 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? FireSpirit : Razem z Nightmarą zbudowaliśmy przepiękny zamek. 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? FireSpirit : Zbudowałem domek z dirta 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? FireSpirit : Na początku 2 edycji bardzo często mnie nękano, ale podszkoliłem się w pvp i odpłaciłem się tym samym a nawet z nadmiarem. 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? FireSpirit : Chciałbym pozdrowić cały serwer ale w szczególności tą jedyną najwspanialszą moją towarzyszke Nightmare. 19) Może teraz parę słów od siebie? FireSpirit : Udzieliłem wywiadu, Nightmara zadowolona? 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. FireSpirit : Też dziękuje i pozdrawiam. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |