Wywiad z Sghey |
Witajcie Kochani we wtorek i czytajcie ostatni wywiad przed nową edycją
Udzielił go gracz o nicku Sghey, zapraszam do czytania. 1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. Sghey: Czyli, tak. Jestem Bartek, lat 13. Mieszkam na wsi i się tego nie wstydzę. I cóż tu dużo mówić, przejdźmy do następnego pytania. 2) Co robisz w wolnych chwilach? Sghey: Najczęściej gram na laptopie. Czasem czytam książki. Nie lubię zbytnio wychodzić na dwór i jestem takim typem introwertyka. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. Sghey: Moje hobby to granie w gry. Lubię gry typu MOBA i takie klockowate. 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? Sghey: Boję się odpowiedzialności. Ale przyjmuję to co ludzie mają do powiedzenia na mój temat. 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? Sghey: Kiedy byłem małym szkrabem. Jakieś 7 lat temu. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? Sghey: Cóż... Nie pamiętam. Ale wiem że zacząłem w zimę. 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? Sghey: Społeczność. Mi głównie chodzi o ty by bawić się z kimś, nie lubię dużych serwerów gdzie grają 250 osób naraz. 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? Sghey: Spawn, cały ale to cały. Bardzo ciekawie zrobiony, widać w tym spory wkład. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? Sghey: Łowię ryby ;-;. Nie no, żartuję oczywiście. Rozmawiam na czacie, raczej pisze na nim. 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? Sghey: Nic mnie nie denerwuję. Lubię Minecraft`a takim jakim jest. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? Sghey: Nie przypominam sobie nikogo takiego. 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? Sghey: To będzie krótka lista. - Lelouch - Marika07 - TygryseQ - arek1234 - kacpeRend 13) Jak powstał twój nick? Sghey: Wymyślałem coś na szybko. Wpisując ciąg liter i poprawiając oto jest Sghey. 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? Sghey: Zbudować budowlę bez poradnika. 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? Sghey: Nie mam nic, czym warto się pochwalić. 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? Sghey: Kopałem ziemię i robiłem dom. Chowając się przed agresywnymi mobkami. 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? Sghey: Tak. Było to gdy Lelouch gonił mnie by mnie zabić. Za nim biegła Marika próbując go powstrzymać, niestety tuż za nią był creeper. Gdy Lelo mnie zabił Marika do niego podskoczyła, a za nią creeper wybuchając na moich itemkach. 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? Sghey: Pozdrawiam... ehh Nie mam kogo. 19) Może teraz parę słów od siebie? Sghey: Miło się gra z tutejszymi graczami i Mineworld ma taką niepowtarzalną familijną atmosferę co bardzo lubię. 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. Sghey: Ja też dziękuje. Przepraszam za błędy i za małe rozbudowanie wypowiedzi. Mam mały staż na serverze więc nie mam o czym opowiadać ;<
No ej, ale to za Lelem kleiły się wszystkie potwory, a w tym creepery!!!
Super wywiad
Faktycznie - dobry wywiad. Sytuacja była niechcianym wypadkiem, ale pokryłem koszty.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |