Wywiad z Klopsik16 |
Witajcie Kochani wtorek wtoreczek a ja mam dla Was kolejny wywiad, zgodził się go udzielić nam Klopsik16, zapraszam do czytania i pozdrawiam serdecznie
1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. Klopsik16: Jestem Klopsik16 i i dosyć często gram na serwerze MineWorld. 2) Co robisz w wolnych chwilach? Klopsik16: W wolnych chwilach lubię grać w minecraft a najbardziej na serwerze MineWorld. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. Klopsik16: Tak, lubię grać na keyboardzie. Na lekcje uczęszczam już 4 lata i bardzo chcę kontynuować to hobby. 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? Klopsik16: Mam lęk wysokości. Gdy wchodzę na wysoki most strasznie się boje. 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? Klopsik16: Moja gra na MineWorld zaczęła się około rok temu. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? Klopsik16: Moja przygoda z serwerem rozpoczęła się miło, ponieważ gdy wszedłem na serwer zacząłem budować domek i na chacie panował spokój a ja spokojnie sobie mogłem robić co chciałem. 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? Klopsik16: W MineWorld najbardziej podoba mi się to że gdy ktoś nowy wchodzi na serwer początowe informacje są opisane w /pomoc np. Jaki rozmiar posiada działka itp 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? Klopsik16: Na serwerze podoba mi się miejsce /warp bossy, ponieważ tam można dowolnie zabijać bossy a inni gracze nie mogą mnie zabić. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? Klopsik16: Zazwyczaj gdy gram na serwerze buduje domki, wioski. Czasami lubię wysadzić teren TNT 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? Klopsik16: W grze Minecraft nic szczególnie mnie nie denerwuje ale można by było zmienić to aby minecraft byłby bardziej upodabniający się do prawdziwego życia np. to że w Minecraft jeden dom można zbudować w jeden minecraftowy dzień a w realnym życiu trzeba na to spędzić kilka miesięcy. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? Klopsik16: Kiedyś mieszkałem z graczem którego poznałem na serwerze ale po kilku dniach on mnie okradł i zostałem z niczym. Z Administratorów wszyscy wobec mnie byli uczciwi nawet wtedy kiedy myślałem że jest inaczej. 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? Klopsik16: Najczęściej na serwerze przebywam z graczem "kokokola220" i "mimi" oraz "KONRADEX" 13) Jak powstał twój nick? Klopsik16: Mój nick "Klopsik16" powstał w ten sposób że bardzo lubię jeść klopsiki i moją ulubioną liczbą jest 16 a gdy zainstalowałem Minecraft nie chciało mi się myśleć nad nickiem więc poprostu dałem "Klopsik16". 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? Klopsik16: Tak, moim celem jest być najbogatszym graczem na serwerze i dalej do niego dąże 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? Klopsik16: Tak, kiedyś zbudowałem bardzo pokaźny zamek z wieloma wieżami i pokojami. 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? Klopsik16: Gdy po raz pierwszy grałem w Minecraft budowałem dom, farmę, kopalnie. 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? Klopsik16: Niestety spotkało mnie kilka przykrych przygód. Między innymi gdy wracałem z kopalni miałem włożyć świeżo wykopane zasoby do skrzyni ale nagle ktoś wszedł do mojego domku i mnie zabił a wszystkie rzeczy przepadły. 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? Klopsik16: Tak, chciałbym pozdrowić gracza kokokola220 19) Może teraz parę słów od siebie? Klopsik16: Moje ogólne zdanie na temat serwera MineWorld jest takie, że każdemu polecam ten serwer bo jest naprawdę super i fajnie się na nim gra. 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. Klopsik16: Bardzo dziękuje, że mogłem uczestniczyć w wywiadzie
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |