Jak opiszesz tą osobę? |
Mądry i ambitny. Lubi Titanica i samochody, jest mechanikiem ale świetnie nadawałby się też jako poeta, bo robi świetne rymy. Geniusz w farmowych mechanizmach, kombinator, ma kanał na YT który może pomóc takim pierdołom w redstonie jak ja, no i w ogóle przyjacielski, komunikatywny. Serce ma jak jego jedno z imion (pierwsze czy drugie ?) - Aslan (Lew Aslan ). Lubi Optimusa z Transformersów.
Cóż tu rzec o Twej osobie?
Dziecko szczęścia - powiem Tobie. Nic ponadto tu nie dodam, obca dla mnie Twa uroda, jednak masz zalete która każdego rusza , wielkie serce - dobra dusza.
Panie drogi, MajsterTurbo
Tworzy rymy, jedzenie daje kurkom. Jego postać jakiś robot. Czy z ogładą, bez ogłady I tak Majster jesteś żwawy.
Ortografii to jest król, nie zaszkodzi mu żaden ból. W PvP jest doskonały, żadne osoby mu jeszcze nie dorównały. Czasami lubi mnie wkurzać, lubi znienacka się wynurzać (teraz to dowaliłam ). Mądra osoba z niego, chleba nie lubi żytniego. Przywódca z niego dobry, tak jak Bolesław Chrobry (D). Pimpkiem jest posłusznym, jak i dużo brzusznym (wszystko przez dużą ilość spożywanej pizzy ).
Jimouri napisał pierwszy post, nikt się tego nie spodziewał wprost. Napracował się bowiem nad nim wiele, nad tym wielkim arcydziełem. Tygrysqa to jest mąż, jad ma groźny jak wąż (? ). Dobry z niego kolega, o litość wróg jego nalega (DDD). W PvP jednym z najlepszych jest, po prostu the best.
(nie pytajcie)
Lubi mi spamować, jak i złych ludzi banować. Arka żoną jest, wystawia cheaterów na test (niemiałampomysłuok). Często książki czyta, na serwerze odpowiada temu, kto pyta.
Ten ktoś mnie lubi ignorować, a ja muszę przez to na depresję chorować. Jest zła i bez duszy, strzela ludziom w serca z kuszy. Jimouriego już wokół palca owinęła, bez problemu się nim zajęła. Mimo wszystko ma pewnie jakieś słabości, a ktoś jej nimi w końcu porachuje kości (X D). Demon z niej niemały, przez nią dzieci po nocach nie spały, bo się jej okropnie bały, a ja cudem wciąż jestem cały...może jestem na nią wytrzymały lub inne istoty z piekła jej litości nakazały.
Niestety już nie mam weny, ale przy okazji zapraszam Cię na /warp areny. < 3 |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |