Wywiad z ZelkowaDama |
Witajcie Kochani, wtorek dzisiaj więc mam dla Was wywiad, udzieliła go jedna z naszych stałych graczy a mianowicie ZelkowaDama, zapraszam do czytania
1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. ZelkowaDama: Mam na imię Kamila. 2) Co robisz w wolnych chwilach? ZelkowaDama: W wolnych chwilach lubię spędzać czas z rodziną lub z przyjaciółmi. A kiedy nie mogę nigdzie wyjść, albo nie ma nikogo w domu to gram, rysuje, lub tańczę. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. ZelkowaDama: Moim hobby jest gotowanie. Już od małego siedziałam w kuchni i lubiłam pomagać mamie. Potem po przeprowadzeniu się zaczęłam już sama coś tam próbować tworzyć. A teraz już robię większość rzeczy sama, a nawet zdarzy się, że mama zabierze mnie do pracy jako dodatkowe ręce do gotowania. 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? ZelkowaDama: Szczerze mówiąc to nie wiem czego się boję. 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? ZelkowaDama: Moja gra w Minecrafta zaczęła się w przedszkolu. Mój starszy brat w wolnej chwili lubił grać, więc zazwyczaj przychodziłam do niego i on mi pokazywał jak się gra. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? ZelkowaDama: Z moim kuzynem chcieliśmy znaleźć jakiś serwer survival i akurat udało nam się znaleźć ten serwer. 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? ZelkowaDama: Szczerze mówiąc to można powiedzieć, że MW to jest mój "drugi dom" (oczywiście taki wirtualny, żeby nie było ). Uwielbiam na tym serwerze przebywać, jest świetna atmosfera i super administracja. 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? ZelkowaDama: Nie mam swojego ulubionego miejsca 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? ZelkowaDama: Zazwyczaj to gram z przyjaciółmi, buduje, kopie, albo strzelam do ludzi. 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? ZelkowaDama: Wkurza mnie to, że ludzie używają tych różnych spomagaczy, typu X-Ray itp. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? ZelkowaDama: W sumie to nie wiem kto... 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? ZelkowaDama: Najczęściej przebywam z _Batonik_, MrBarto, mimi, Maciej, locker i czarek95. A najbardziej lubie osoby wymienione przed chwilą oraz PinkCookie321, Madelaine__, _MinakMufika_ i nie wiem czy kogoś jeszcze, jak kogoś pominęłam to przepraszam 13) Jak powstał twój nick? ZelkowaDama: W wakacje grałam z kuzynką i nie wiedziałam jaki nick sobie ustawić, a że ona akurat jadła żelki to wyszło, że mam nick ZelkowaDama 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? ZelkowaDama: Chce w końcu następną edycje! 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? ZelkowaDama: Moim zdaniem nie mam czym. Chociaż większość graczy jak wchodzi na moją działkę na cv to mówi " łaaaał! jak ty pięknie budujesz. Jak ty to robisz..." Szczerze mówiąc czasem mnie to już wkurza . 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? ZelkowaDama: Chyba pierwszy raz to próbowałam obczaić jak się chodzi oraz jak stawia i niszczy bloki. 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? ZelkowaDama: Możliwe, ale nie pamiętam o nich. 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? ZelkowaDama: Chciałabym pozdrowić całe MW. 19) Może teraz parę słów od siebie? ZelkowaDama: Kocham ten serwer . 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. ZelkowaDama: Achh nie ma za co, nie ma za co. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |